Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunko voltam. Velemenyek?
Bunkó viselkedés + hemzsegő helyesírási hibák a levélben (is), ki akarna tovább folytatni egy kapcsolatot?
Azt írod, hogy elég sz.. neked is.
A lánynak milyen lehet???
"Bunko voltam."
Igaz megállapítás.
Ráadásul felesleges a múlt idő használata.
Könnyű rájönni, hogy csak egy buta troll vagy, aki okosabbnak képzeli magát másoknál.
"eleg reg nem randiztam mar szoszerint kimentem a formabol"
Tán lakatlan szigeten voltál az utóbbi időben, hogy ezt írod?
Esetleg börtönben, ahol csak tökös lányokkal beszélhettél?
.
Ha olyan a szöveged és viselkedésed, mint helyesírásod, ne is próbálkozz lányoknál. Esetleg csak a sarkon állóknál.
A jó modorból nem lehet kijönni, szar kifogás. Attól, hogy nem randizol nem leszel bunkó, akkor vagy bunkó ha tényleg alapból bunkó, és gyökér a stílusod. Nálad ez a helyzet, csak könnyebb szépíteni a dolgokat, kifogásokat keresni, mint bevallani, és netalán tenni ellene valamit.
Helyesírást nem szoktam felhozni, mert az enyém is hemzseg a hibáktól, azonban a tiéd tényleg ocsmány.
Főleg, hogy már 19 vagy...
Tróger vagy, mégis mit vársz? Szerinted melyik normális nőnek van szüksége egy ilyen tanulatlan tuskóra?
A velemenyem megegyezik a fentiekben levo kommentarokkal.
Valtoztass a modorodon, mert elegge gyomos szived kertje.
Az viszont mar jo, higy eszrevetted, hogy bunko vagy. Marcsak azt kell elerned, hogy ne kifogasold, hanem tegy ellene valamit.
Udv: 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!