Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem a netten egy lányt, de sajnos kezdek belezúgni, mit tegyek?
Az van hogy netten megismertem őt, és csak barátkozni akartam semmi komolyat (távolság miatt több nem is lehet mint csak barátság) de most már kezdek érezni iránta, folyton azon agyalok hogy mit csinálhat, hogy van, stb.
Plusz neki van barátja, de már nem olyan a viszonyuk, mondta nekem. Durva hogy fojtón küldi a képeket magáról és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez nekem nagyon szar így.. Elveszíteni nem akarom csak hogy újra barátként tekintsek rá. Mit tegyek?
Gyerekek, én ezt komolyan nem érem; hogy lehet együtt lenni valakivel, ha még sohasem találkoztatok?
A neten, chat-en, fórumokon, stb. meg lehet ismerkedni, na de összejönni?
Ahhoz nem kell (Nektek) néhány elő szó, beszélgetés, szemezés, egy kézfogás, ölelés, puszi, csók, kéz-a-kézben séta?
Szerintem, ha tényleg messze vagytok, és nincs lehetőségetek utazni (mert nem engednek benneteket és/vagy költséges), akkor jegeljétek a dolgot, és a közelben próbálkozzatok! A barátság természetesen megmaradhat + néhány év múlva (mikor már függetlenek lesztek, egy fesztiválon, v. csak egyébként) majd találkoztok, ha még akkor is úgy akarjátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!