Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem a netten egy lányt, de sajnos kezdek belezúgni, mit tegyek?
Az van hogy netten megismertem őt, és csak barátkozni akartam semmi komolyat (távolság miatt több nem is lehet mint csak barátság) de most már kezdek érezni iránta, folyton azon agyalok hogy mit csinálhat, hogy van, stb.
Plusz neki van barátja, de már nem olyan a viszonyuk, mondta nekem. Durva hogy fojtón küldi a képeket magáról és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez nekem nagyon szar így.. Elveszíteni nem akarom csak hogy újra barátként tekintsek rá. Mit tegyek?
a neten? vagy Anetten? nem mindegy, mert másik lányon elég para ismerkedni.
*foylton
*érezni iránta (valamit)...
nem szivatásból, de tényleg gondolj már bele milyen szerencsés vagy, hogy egy ilyen fantasztikus nyelvet beszélhetsz és ez áhh olyan illuzió romboló, hogy hihetetlen... Az embert a munkájáról gyakran megítélik és az írásod is a te munkád, légy már igényesebb magaddal nem szemben és nem másokkal.
Mivel van bartája semmit se tegyél, mert más kapcsolatába fúrkálni nem a legerkölcsösebb dolog (magyarul ge*iség)
de attól még maradhatsz barát (az is szép dolog, csak sokan lealacsonyítják a barátságot) , idővel lehet szétmennek, és akkor léphetsz, de erre ne alapott mert lehet öreg emberként hunysz el egyedül, ki tudja nem igaz?
ha kapcsolatot szeretnél, akkor mindenképpen mást keress, szerény véleményem szerint, ugye azért kell mást keresned, hogy másba szeress bele és ne ő belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!