Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smst írtam egy lánynak de nem válaszol. Miért?
Figyelt kérdés
Nincs se messengere se viber se semmi, csak telefon és nem írt vissza az smsre. Fel van töltve a kártyája.2017. márc. 3. 09:23
1/4 anonim válasza:
nem akarja rád pazarolni a feltöltött kártyáját :')
2/4 anonim válasza:
sz*rik rád magyarul.keress mast.
3/4 longlife válasza:
Válasz más kommunikációt.Ha akkor sincs beszélgetés,válasz másik partnert.Ha ez több csajnál sem jön be,változtass magadon.
4/4 anonim válasza:
Voltam én is így. Sajnos ilyenkor az esély pontosan 0. Hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!