Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy lánynak egy levelet, melyben megvallottam az érzéseimet. Van esélyem szerintetek?
Figyelt kérdés
Többször is próbáltam személyesen elmondani neki, hogy tetszik nekem, de mindig elbaltázódott a helyzet. Ezért döntöttem a leveles megoldás mellett. (18/F)2017. febr. 24. 22:02
1/5 Kacsaszár válasza:
Véleményem szerint jobb ha személyesen! Mit értesz azon hogy "de mindig elbaltázódott a helyzet" esetleg le fagytál ? vagy elrontottad a mondatot? Ez természetes ugyanis az ember ilyenkor izgul meg minden, de nincs mitől nem kell félni a vissza utasítástól! Ez csak egy tanács! Próbálkozz és ne add fel! Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Hát barátom... egyidősek vagyunk, és nem értem miért vagy még mindig ilyen? Nagyon introvertált vagy, vagy zárkózott? Azért ilyen korban már illik a lányhoz odamenni, és elmondani személyesen. Egyrészt személyesebb, sokkal jobban látható reakciót kapsz, és még bátrabbnak is fog tekinteni. Ha van egy lány, akinek sok srác udvarol pl. és mindegyikkel írogat, akkor melyikkel lesz személyesebb a kapcsolata, és melyiket fogja különválasztani a többitől? Eltaláltad. Plusz a szó elszáll, az írás megmarad neki. Ha nem ismerted meg jól, és rosszindulatú, akkor visszaélhet még azzal a levéllel. 18/f
3/5 A kérdező kommentje:
nem fog visszaélni vele, ismerem
személyes megoldás pedig túl rizikós.. :D de köszönöm a válaszokat
2017. febr. 25. 13:33
4/5 anonim válasza:
és? válaszolt már?
ezért jobb személyesen, mert akkor mindjárt válaszol is, és egyből tudod, hogy van-e esélyed...
5/5 A kérdező kommentje:
igen, mondhatni sikerrel jártam. igazából tetszett neki a megoldás. :)
2017. febr. 26. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!