Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki az érzéseimet, vagy most már késő minden?
Van egy nagyon kedves srác, aki már elég régóta szimpatikus nekem, az elmúlt hónapokban meg már teljesen beleszerettem. A probléma ezzel csak annyi, hogy ő erről még nem tud semmit és talán jobb is lenne, ha ez így is maradna. A fiú ugyanis néhány hét múlva Angliába megy tanulni legalább 2 évre, de ahogy a lelkesedéséből látom, lesz az sajnos sokkal több is... :(
Mit gondoltok az egészről, elmondjam neki az érzéseimet, vagy inkább ne gyötörjem magam ezzel, több ezer kilométer távolságból már úgysem lehet köztünk semmi (legalábbis normális kapcsolat biztosan nem). Ha tudom hogy így alakulnak a dolgok, már az elmúlt hónapokban sokkal jobban közelednem kellett volna felé, hátha így visszatarthattam volna az utazástól. Persze az álmait úgysem adta volna fel miattam...
17/L
Bevallod, nem vallod. Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya.
Viszont azt tudnod kell,hogy az életed megnehezíted, hogyha akarsz tőle bármit is.... Nem éri meg elpazarolni a fiatal korodból egy srác miatt.
Akárhogy is cselekszel, a legjobb az lenne, ha kizárnád az életedből. Elfelejteni úgysem fogod, de ha az érzéseid miatt tartani fogod vele ezt a reménytelen kapcsolatot, akkor nem lépsz egyről a kettőre majd.
Teljesen felesleges megmondanod a srácnak, hogy beleszerettél. Ő már biztosan elmegy Angliába tanulni, te pedig biztosan Magyarországon maradsz. Hiába mondanád el neki, ha van egy kis esze, akkor úgysem hitegetne, mert nincs annak realitása, hogy ő Angliában van, te Magyarországon és távkapcsolatban éltek úgy, hogy előtte nem is jártatok rendesen. Továbbá ha komolyan érdekelted volna a srácot, akkor korábban már kezdeményezett volna.
Engedd el érzelmileg a srácot. Az elején egy kicsit nehéz, de idővel könnyebb lesz. Addig is töltsd a szabadidődet a barátaid társaságában, legyél nyitott, élvezd a nyarat. Idővel biztosan lesz olyan srác, aki komolyan érdeklődik irántad, és neked is tetszik, vele majd összejöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!