Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a velemenye arrol, ha egy lany kezdemenyez?
Nem konkretan arra gondolok, ha egy lany hiv randira egy fiut, csak ugy szimplan, peldaul beszelgetes kezdemenyezesrol.
Fiuk, lanyok velemenyere egyarant kivancsi lennek
szerintem tiszteletreméltó és nagy bátorságra vall, én nem merném (vagyis próbáltam már, és nem lett belőle semmi)
17/L
Én akárhányszor kezdeményeztem lányoknál, mindig kudarc volt a vége, vagy barátzóna :D Ha a lány kezdeményezett beszélgetést, akkor általában jobban sült el a dolog :)
Bár ez nálam azért is lehet így, mert nem vagyok egy szép teremtés, és általában nem keltem fel a lányok érdeklődését, csak nagyon ritkán :D Viszont amikor felkeltem egy lány érdeklődését, onnantól tudom, hogy leginkább csak rajtam múlik, hogy lesz-e valami a dologból :D
Szóval szerintem nagyon pozitív, ha egy lány kezdeményez, mert a rendesebb fiúk nem fognak senkit elküldeni bunkó módon, hanem értékelik, hogy valakinek felkeltették az érdeklődésüket, és ez bennem kivált egy alap érdeklődést, hogy mivel értem el azt, hogy kezdeményezzen! Szóval én csak bátorítani tudom a lányokat arra, hogy kezdeményezzenek beszélgetést, mert ha olyan fiúról van szó, aki a rendesebbek közül való, az nem fogja elutasítani és akármi lehet a dologból :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!