Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves korban van még udvarlás? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Lehet egy kicsit régi módi vagyok, de nekem nem jönnek be ezek a "tömeg fiúk" (remélem értitek miről beszélek) Érettebbnek érzem magam a koromnál. Van olyan fiú aki tud udvarolni, elvinni randizni és nem egyből a sz*xen jár az agya, tud várni és hogy megküzdjön értem. Fiúk, lányok válasza is érdekel.
15/l (nyáron leszek 16)
2017. febr. 19. 21:41
11/12 anonim válasza:
#10, Ez nem sokáig fog így maradni...
12/12 anonim válasza:
Én 20évesen talán még belelógok a koroztájba így vettem a bátorságot, hogy írjak :P őszintén szólva régebben is és mostis a fő "hódító" eszköz sajnos az alkohol volt a köreimben, mármint az osztálytársaim vagy hasonlókra gondolok.. többnyire csak mentek ittak és ezáltal sorra húzták meg a nőket, vagy ha nem is ez de voltak dolgok... aztán ha erre emlékezett a csaj akkor ment a dolog, ez a korosztály ehhez ért, sajnos. Az a kis százalék amibe énis, és az előttem szóló 19éves srác talán belelóg az pedig a normálisabb talán hasonlóan udvarlósabb fajta... nem veszett ez el csak az elkorcsosult társadalom nagyrésze el akarja nyomni, azt, hogy miért jó ez nemtudom.. de én valahogy nemszeretnék így élni és mindig törekedni fogok, hogy odafigyeljek erre:) nem régi módi dolog ez neaggódj,ez a normális és valahogy engem jobban is vonza ak az ilyen nők:) bár mint más is leírta, van hogy belefárad az ember.. én 4 és fél évig próbáltam egy csajnál, aki a legjobb barátom volt.. de valahogy nem megy, de ezt nem fejtegetném most, ha érdekel talán privátban leírom:D kicsit sokat írtam és lehet hogy összevissza nemtudom, elég fáradt vagyok épp :D ha van valami akkor lehet, hogy később leírom:) na addig is hali:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!