Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves korosztály! Hogy lehet hogyha rámír valaki itt, sosincsen semmilyen közösségi oldala?
Facebook, Instagram, Snapchat.
Oke ertem hogy a huszoneven felulieknek nincs (bar ok is mar boven benne voltak/vannak ezekben)
Nem meritek felvállalni magatokat?
Jelentkezni lehet.
16/l
Szerintem meg felkéne már hagyni ezzel a divatolással.
Minek instagram,snapchat meg egyebek ha ott a facebook..az is pont elég arra hogy a mai emberek énképe eltorzuljon.Hogy miért mondom ezt? Mert ott mindenki egy adonisz,egy szépségmodell,egy igazi társasági ember..a való életben pedig csak egy a sok közül mélyen belemerülve a telefonjukba ahol persze egy egészen más világot teremtettek maguknak.
Nem is a felvállalással itt a probléma,hanem azzal hogy mások internetes profilja alapján ítélkezni mostanság olyan elterjedt.Sokszor többet elárul az ki,mit,milyen stílusban ír..mint egy századvalahány selfie.De kinek mi..van aki megragad a felszínen..én személyszerint szeretek mélyebbre menni.
16/L
Nekem csak Facebookom van ezek közül, de azt se használom gyakran, és nem teszek ki 14869425683824568143653482384836896240318514656563 szelfit. Emellett van Skype-om.
Ez a kettő miért nem elég? (Bár engem az se zavar, ha valakinek egyik sincs.)
17/f
Nekem is csak Facebook-om van amit szinze csak messenger-ezéste használok.
16/F
Lehet egy másik megközelítés is
Pl, hogy VAN face csak egy ideig nem akarják kiadni a valós énjüket. Illetve nem azok akiknek mondják magukat, és ha mutatnának egy kamu facet akkor az felismerhető lenne, hisz nincs rajta annyi/olyan ismerős akik alapján el lehetne hinni azt a személyiséget.
Én se szoktam/szeretem kiadni magam, de felvállalom hogy a profil kamu, és a beszélgetőtársaimat is arra bíztatom, (Pláne intim témában!) hogy ők se adják ki magukat azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!