Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék úgy barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék úgy barátnőt szerezni hogy nem egy buliba ismerem meg? (16/F)

Figyelt kérdés
Elég sok buliba voltam az utóbbi időben de ahogy észrevettem szinte csak fizetős lányok vagy olyan lányok járnak a helyi disco-ba akiknek van barátja.
2017. febr. 14. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
iskola, munkahely, barátok ismerősei, rokonok ismerősei, ruhabolt, gyakorlatilag akárhol ahol lányok jelen lehetnek.
2017. febr. 14. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igaza van az 1.-nek, de akár facebook-on is ismerkedhetsz :) én nem járok bulizni, az exeimet facebook-on ismertem meg, majd találkozót beszéltünk meg :)
2017. febr. 14. 20:46
 3/10 A kérdező kommentje:
az #1-nek tényleg igaza van, csak az a gáz hogy egy 10000 fős városba élek ahol mindenki mindenkinek a rokona :D :/
2017. febr. 14. 20:48
 4/10 anonim válasza:
74%

A facebook foleg hasznos, ha egy ilyen telepusben elsz.^^

Konnyen lehet ismerkedni, akar szerelmet is talalhatsz:)

Barati korom nagy reszet facebookon ismertem meg:))

14/l

2017. febr. 14. 20:52
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 És facen hogy szokott menni az ismerkedés? Ilyen csoportokba?
2017. febr. 14. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:

kérdező, a 10000 fős város az már elég nagy, illetve gondolom azért vannak a környező településeken is legalább ennyien, ami nincs olyan messze:)

Tapasztalataim szerint ilyenkor az emberek(és tényleg ne vedd sértésnek, mert abszolúte építőjelleggel írom) inkább meg akarják győzni magukat, hogy miért nem tudnak ismerkedni, keresik rá az érveket, a kifogásokat, hogy ezzel takargassák azt, hogy nem merik, félnek a dologtól ilyen vagy olyan módon. Mert aki valóban akarja, az nem azokat nézi, hogy mi minden tesz keresztbe, hanem hogy hogyan lehetne megvalósítani.:)

2017. febr. 14. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, nem is feltétlenül mondjuk az, hogy nem merik(bár ez is benne lehet a pakliban), hanem hogy nem is annyira érdeklik őket, nem saját maguk miatt keresnek párt, hanem mert az menő.:) De tényleg nem cseszegetni akarlak, csak segíteni
2017. febr. 14. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Járok bulikba, szoktam ott lányokkal táncolni, csókolózni, stb ha tetszünk egymásnak, viszont onnan semmit nem viszek tovább. Ezek csak ilyen alkalmiak. Barátnőt szerezni nem buliba mész. Csinálj olyan dolgokat amik során sok embert ismersz meg. Keress valami hobbit, és ismerj meg minél több embert. Sportolj, járj el közösségekbe, vagy akár utcán is leszólíthatsz lányokat. Tapasztalatból mondom, ez sem olyan nehéz. Elsőre ijesztő, de két három után már egyszerű. 18/f
2017. febr. 14. 21:01
 9/10 A kérdező kommentje:
#6 Igen elgondolkodtató amit írtál, de én nem csak azért akarok barátnőt mert épp ahoz van kedvem. Hanem mert érzem hogy egy lyuk tátong az életembe.
2017. febr. 14. 21:18
 10/10 A kérdező kommentje:
#8 Igazad van ezzel a bulis dologgal.Hobbiból most elég híján vagyok mivel csak úszni és akrobatikázni járok
2017. febr. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!