Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek? 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek? 15/L

Figyelt kérdés
Hamarosan 16 éves leszek és egyszerűen nem talál rám a szerelem.

2017. jan. 28. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Legyél szerelmes. Beleem😍😂😂
2017. jan. 28. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Fiatal vagy még. Majd jön ha itt az ideje én 18 évesen voltam először szerelmes/párkapcsolatba és nem érzem hogy bármit is veszítettem volna vele. Ne görcsölj rá.
2017. jan. 28. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem már túl öreg vagy egy kapcsolathoz. Tartós tejet már ne vegyél. A kapcsolatokról pedig lemondhatsz.

Borzasztó látni, hogy egy ember ilyen hosszú életet leélt szerelem nélkül.

Hát mindjárt elsírom magam, komolyan mondom.. XDXD

2017. jan. 29. 00:35
 4/11 anonim válasza:
55%
Lel, mingyáá el sírom magam, én 20 vagyok, és még SOHA NEM voltam szerelmes SENKIBE! Most itt nem értem mi is a baj?
2017. jan. 29. 00:37
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
A szerelemre nem lehet rátalálni. Az nem egy találat, vagy felismerés. A szerelem az egy döntés valaki mellett. Valaki, akire felépítesz egy illúziót és utána annak a mámorában fürdőzöl. Nyilván valamilyen szinten külsőre tetszenie kell neked az illetőnek, hogy meg tudd hozni mellette a döntést és fel akard rá építeni a saját illúziódat.
2017. jan. 29. 11:18
 6/11 anonim ***** válasza:
15 évesen mit akarsz... Valakinek 25-30 évesen sincs párkapcsolata. Van még bőven időd, ha más nem, az Egyetemen.
2017. jan. 29. 12:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Hali, gondolog irj 16F :)
2017. jan. 29. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Könyvet írni, aludni, olvasni, ismerkedni, főzni, bevásárolni hétvégenként -na jó, elég az, ha ismerkedsz és még így sem biztos az, hogy szerelmes is leszel.

De ne hidd azt, hogy annyira jó dolog ez. Ha csak szeretni akarsz valakit(valamit?), akkor vegyél egy óriási plüss macit. Szeretgetheted, nem bánt meg, nem hagy el és hosszútávon olcsóbb is.:)

2017. jan. 29. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Ismerj meg minél több embert. Ez az egyetlen biztos módja annak, hogy hamarabb találsz valakit. Plusz ismerni sok embert, nem rossz dolog. 18/f
2017. jan. 31. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Vegyél 1 kiskutyát/cicát, azzal törődhetsz. Komoly kapcsolatnak tétje és ára van, ráadásul van még bőven időd.
2017. febr. 1. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!