Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Én érzem irreálisan magasnak a mostani generició lányainak az elvárásait?
Kezdjük azzal,hogy Én nem egy megkeseredett,szűz,balek pasi vagyok,aki egy emberként utál minden lányt a kudarcai miatt.
Van barátnőm már elég régóta.
Leginkább a barátaim és ismerőseim körében vettem észre,hogy szinte az összes sorra ki van kosarazva elég bunkó módon,pedig mind más és más személyiséggel,életfelfogással,külsővel,belsővel,hobbikkal,stílusokal rendelkezik,tehát még csak általánosítani sem lehet,hogy Ők cseszik el az ismerkedést,esetleg Ők a sablonosak,vagy csúnyák.
Van,aki társkeresőn is próbálkozik,ahol sorra utasítják vissza a lányok. Van aki a bulikban szeret ismerkedni,ahol szintén csak lenéző pillantásokat és bunkó beszólásokat kap a lányoktól. Némelyik az érdeklődési körének(pl:sport,zene) megfelelő helyeket céloz meg,ahol szintén semmi eredmény. Tudni kell,hogy ezek a lányok nem tini lányok,vagy topmodell lányok,hanem teljesen átlagosan.Némelyik már szinte a szürke kisegér kategória.
Valahogy nem értem. Minden második poszt a lányoknál facebookon a magányról,szenvedésről szól,hogy mikor jön már az igazi férfi,de leginkább a pasik körében lehet érezni a szingliséget,míg a lányoknál a válogatást,és a kikosarazást.
Most itt nem arra célzok,hogy biztos csak a gazdak pasi kell nekik,mert ez nem igaz. Viszont szerintem nagyon irreálisak lettek az elvárások egy pasitól,főleg külsőségekben.
Szerintetek ez minek köszönhető?
Nekem lányként nincsenek olyan magas elvárásaim. Persze, a srác hozzon egy szintet, természetes, de az szerintem még abszolút teljesíthető.
Viszont a saját környezetemben is észrevettem, hogy bizonyos lányok (és nem csak a 10/10-esek) olyan pasikat utasítanak vissza, akiknél sírnék az örömtől, ha egyáltalán rám méltóztatnának nézni.
Megjegyzem, én sem tartom magam reménytelen esetnek, viszont eddig még alkalmam sem volt senkit visszautasítani, gondolom a mérhetetlen félénkségem ennek az oka.
Igen, jól látod.
Ennek sok oka van, amit már mind leírtunk az előző hasonló kérdéseknél.
Sajnos nem láttam az előző kérdéseket. Tegnap regisztráltam. Nem követem aktívan az itt folyó szemecseréket.
Utolsó. Kifejted nekem dióhéjban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!