Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csak szórakozásnak voltam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozásnak voltam neki jó?

Figyelt kérdés
Szilveszteri bulin megismerkedtem egy csávóval, aki nagyon megtetszett, láttam rajta hogy azért be van rúgva, de mondtam, miért ne. Az egyik ismerősöm mondta hogy másnap ne várjak tőle sokmindent. Ennek ellenére elkezdtem vele beszélgetni, táncoltunk, jól el voltunk egész éjjel. Hajnalban mikor indultam haza odajött hozzám és kérdezte, hogy el se köszönök tőle, és megcsókolt. Eljött a másnap, és semmi, mondom oké, biztos józanodik vagy mi. Eléggé visszahúzódó típus vagyok, és a közösségi oldalaknak se vagyok a híve, de nagyon tolakodó lennék ha esetleg bejelölném ismerősnek, vagy akkor se venné észre magát, esetleg hagyjam az egészet és fogadjam el, hogy tényleg csak szórakozásnak voltam neki jó?

2017. jan. 2. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
aki komoly az kimutatja,akinek tényleg fontos vagy az keres,a szemedbe mondja amit érez és nem ad okot bizonytalanságra
2017. jan. 2. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:

az ilyen bulis, piás "kapcsolatokra" nem kell adni! kavartál egy sráccal és kész! ebbe ne éld bele magad!

a buli hevében történt és kész. ezen kár agyalnod. hagyd a francba!

2017. jan. 2. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyjad.. egy kaland voltál neki,valószínű nem is emlékszik rád
2017. jan. 2. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze, az is eszembe jutott, hogy valószínűleg már másnap nem is tudta mit csinált, szóval muszály lesz nem gondolkodnem az egészen
2017. jan. 2. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
már válaszoltak a kérdésre, én is úgy gondolom ahogy a többiek, de megkérdezem hány évesek vagytok? meg csak ennyi történt, beszélgettetek táncoltatok és a végén egy csók? mert ez nem olyan nagy "kaland"..mármint ha azt akarnék egy lánnyal akkor nem állnék le egy csóknál ennek nincs értelme szerintem..én azért ismerősnek jelölném nem veszíthetsz semmit vele..max biztossá válik amit mindenki gondol.
2017. jan. 2. 21:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok, ő meg 22, végül több csók is volt, meg félre hívltt a tömegtől beszélgetni, akkor is csókolóztunk, lényegében ennyi volt.
2017. jan. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!