Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon. Megbántott. De nem voltam felkeszulve rá. Mit tegyek hogy elfeljtsem?
Figyelt kérdés
Semmi kepp nem megy. Én... èrzelmileg tul fuggo vagyok. És..nagyon beleèlem magam a dolgokba. És ez rossz. Nem akarok megvaltozni masokért. De.. ha muszály. Nem tudom hogy legyek egy erős független sugàrzó személy. Mit tegyek?2016. nov. 24. 21:19
3/6 anonim válasza:
Soha ne akarj másoknak megfelelni,mert végül már azt sem fogod tudni,h ki vagy te magad. Fontos a pozitív gondolkodás. Ne add fel csak mert problémák vannak. Keress magadnak olyan dolgokat amiket szeretsz csinálni és tudod h jól csinálod azt.
4/6 anonim válasza:
Ki bántott? :o
Szolj,megyek ütök :D
5/6 anonim válasza:
Üsd agyon magad akkor biztos segit! )
6/6 A kérdező kommentje:
Ok. Agyonûtöm magam de csak utànnad!Mellesleg... egy sràc. A baràtom. Ex baràt..
2016. nov. 25. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!