Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy még egyszer sem csókoloztam, még egy kapcsolat közelében sem voltam?
Voltak fiúk részéről probalkozások, de sajnos én mindig másba voltam szerelmes, olyanba akinél esélyem sem lett volna.
A korosztályom javában benne van már az ismerkedésekben. ezért ez zavar, tudom várnom kell.. Csak annyira vágyok már valakire.
15/L
Azért ez megnyugtató kicsit, hogy vannak igy még társak.:)
Bár főképp en szeretnék valakit, a környezetem barátok is nagy nyomást tesznek rám, mikor jönnek az ő kis sztorijaikkal.
az a gáz, hogy ilyen dolgokon aggódsz és még ki is írod ide.
gondolom apukád is csak akkor lenne veled elégedett, ha már egy fél falu végigment volna rajtad 15 évesen. nőj fel.
Nekem 17 évesen lett először barátom. Akkor már az összes osztálytársnőmnek legalább 1-2 éve volt valakije, mindenen túlvoltak már. Viszont most az egyetemen van olyan ismerősöm, akinek 21 évesen jött a lovagja nemrég, meg van olyan is, aki 22 és még csak randin se volt senkivel. Átérzem a problémád, de leginkább csak sablon szöveggel tudok jönni. Nem vagy elkésve semmiről. Sokminden meghatározza azt, hogy egyáltalán elkezdj ismerkedni, pl. a személyiséged, társasági életed.. Majd úgyis jön valaki, akivel közös lesz a szimpátia, de addig ne keress görcsösen valakit, az csak még rosszabb érzést fog kelteni benned.
21/N
az nem gáz, hogy nem volt kapcsolatod és nem csókoóztál még. nem kell ezt sürgetni/erőltetni.
viszont az már nagyobb baj, hogyha mindig olyanba szeretsz bele, aki nem viszonozza, vagy esélyed sincs. ez már rövidtávon is kellemetlen lehet, hosszú távon meg őrjítő és ártalmas is. próbálj megismerkedni a srácokkal kideríteni, hogy mik a közös vonások, mit kedveltek egymásban és majd kialakulnak a dolgok.
Nem ertem miert kell bele kötni abba ha megkerdezte ezt😒
Amugy ha megnyugtat 17 éves lány vagyok es 1x csokoloztam, de nem is bánom,valamiert hidegen hagy ez az egesz😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!