Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy még egyszer sem csókoloztam, még egy kapcsolat közelében sem voltam?
Figyelt kérdés
Voltak fiúk részéről probalkozások, de sajnos én mindig másba voltam szerelmes, olyanba akinél esélyem sem lett volna.
A korosztályom javában benne van már az ismerkedésekben. ezért ez zavar, tudom várnom kell.. Csak annyira vágyok már valakire.
15/L
2016. máj. 7. 20:31
11/14 anonim válasza:
Vigasztaljon az hogy en 19 evesen meg nem csokoloztam sot meg baratnom se volt sot meg egy lany kezet sem fogtam meg
12/14 anonim válasza:
11-es same here, csak én lány vagyok :D
13/14 anonim válasza:
Rokonom már 30, szép, intelligens nő, jól öltözködik, és még ő se. Mert mondjuk valaki mondta nekem ,hogy nagyon okos, és lehet , hogy neki is ilyen magasak az elvárásai, hogy nagyonnagyon okos legyen. Ja de amúgy megint olyanba szerelmes, aki nem nagyon gondolna semmit tőle, talán 14-gyel vagy mennyivel idősebb, és már van 4 gyereke neki, de amúgy a pacák elvált.
14/14 anonim válasza:
Hú mintha magamat látnám! Ugyan ezen ragodok en is! Mindig olyanokba vagyok szerelmes akik lehet h azt sem tudjak ki vagyok vagy nem is erdekli oket!:( Orulok h van meg valaki ebben a helyzetben bar nem problemamegoldó!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!