Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány és egy 22éves férfi kapcsolata működhet?
Hát én nem tudom nekem a legdurvább (és most is ebben vagyok) 24 évesen egy 17 éves lánnyal, hát aki szerint nem számít a kor az szerintem csökkent értelmű..akkora ellentétek vannak már csak gondolkodásban is ,hogy retardáltá kell válnom, hogy megértsük egyáltalán egymást.
Szerintem rohadt sok, de volt most egy 19 éves csajom azzal is már brutális szint külömbségek voltak...jajj mert, hogy a lányok gyorsabban érnek-.- szerintem ez akkor sem számít túl sokat.
Nem beszélve arról ,hogy még az ágyban is hatalmas értetlenségek alakulnak ki néha.
Mondjuk nekem volt 32 éves csajom is, szóval lehet azért számít nekem ennyire....összegezve szerintem sok.
Koszi mindenkinek a válaszokat!:D
#4 ha Ennyire nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban akkor miért nem lépsz ki? :o 😰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!