Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A legjobb barátom randira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom randira hívott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom 15f randira hívott. Kicsit gyanús volt az elmúlt időkben, hogy talán kicsit többet érez, mert mindig elém jött és együtt mentünk suliba, utána meg hazakísért. Nem szeretném elrontani a barátságunkat, se megbántani őt. Szerintetek mit kéne tennem? 16l
2016. dec. 24. 15:19
 1/4 Camorri ***** válasza:

Hát össze kell hogy jöjjetek. Nekem ha valaki barátból megtetszett, és bepróbálkoztam, akkor onnanstól kezdve se barát se barátnő nem lett belőle (vagy esetleg barátnő, de ez ritkább volt). Ez eléggé patt helyzet. Azt hogy ugyan úgy barátok fogtok maradni, az nem fog menni.

20/f

2016. dec. 24. 15:28
 2/4 anonim válasza:
szerintem menj el vele nézd meg milyen és talán valami jó sül ki belőle
2016. dec. 26. 21:11
 3/4 anonim válasza:
Szerintem is mindenkélp adj neki egy esélyt hidd el az elején nagyon furi lesz még mert nem biztos h egyből tudsz rá "pasiként" nézni nem pedig csak a legjobb barátodra de ha tényleg a legjobb barátod akkor egy csomo olyan tulajdonsàga van amit nagyon szeretsz benne és nagyon jol is ismeritek egymást szoval szerintem is adj neki egy esélyt de ne csak egy 1xi alkalombol állapitsd meg h ez nagyon furi volt mert tényleg az lesz hanem adj a dolognak 2-3 hetet de ezt meg is mondhatod neki h jo probáljuk meg de nem igérsz semmit de a barátsàgotok semmilyen formában nem fog tudni ugyan ugy folytatodni max fél év- 1 év mulva
2017. jan. 2. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Unokatesómnak 3 évig volt egy álomszerű barátja.Miután a kora előrehaladt,férjhez akart menni,de egy ilyen kiválló barát mellett lehetetlen,ígyhát bejelentette a barátságuk felfüggesztését.A barát ezzel egyetértett.

Ezután következett 24 óra megállás nélküli zokogás,és otthonról szónélküli elrohanás egy barátnőhöz másnap.

Neki elmondta megvígasztalhatatlansága okát.

Az, kocsiba ültette,és belökte az "exbarát lakásába ezzel:TE NAGYBAROM!MÉG MINDÍG NE FOGTAD FEL,HOGY HALÁLOSAN BELESZERETTÉL?

Összeházasodtak,és boldogok lettek.

2017. jan. 5. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!