Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mikor a legjobb elhívni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a legjobb elhívni a lányt az első randira?

Figyelt kérdés

Ma megismertem egy lányt, akit el akarnék hívni randizni, de nem tudom mikor írjak rá. Nem egy suliba járunk, így nem nagyon látom élőben. Gondoltam ma rögtön az nem jó ötlet, de azért egy hetet sem akarnék várni. Szerintetek mikor ideális?

Illetve azt is kérdezném, hogy egyből azzal kezdjem, hogy szeretnélek elhívni vhova, vagy indítsam Szia, hogy vagy?-gyal és beszélgessek vele?

Ja és még nem volt barátnőm.

Előre is köszi a válaszokat.

15/F

2015. szept. 30. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most. Vagy most.
2015. szept. 30. 21:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Valami kifejtősebb válasz?
2015. okt. 1. 07:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Mikor ideális? Most Bzdmeg! Lehet míg te itt gyakorin nyomiskodsz, más már rég ráírt. Ha nem akar semmit akkor mész tovább. Nem kell kétségbe esni.
2015. okt. 1. 12:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Oké én ráírok, csak az érdekelt, hogy mi mások tapasztalata... De ha nem mondod akkor nem...
2015. okt. 1. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
nem mondanak hülyeséget...amíg tökölsz,gondolkodsz,habozol rámegy más.most vagy soha dolog az ilyen
2015. okt. 1. 18:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Oké, de legalább annyit írjatok hogy kezdjem mizu, hogy vagy?-gyal, vagy rögtön térjek a témára?
2015. okt. 1. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Találd ki. Ha eljuttok a randira akkor is fogjuk a kezed? Mit mondjál?
2015. okt. 2. 08:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Minél előbb, de feltétlenül az első randi előtt. :)
2015. okt. 2. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Na? Sikerült elhívnod?
2015. okt. 5. 07:58
 10/12 A kérdező kommentje:

Aha, már megvolt a randi, de nem valószínű hogy lesz folytatás :/

Azt mondta hogy tetszem neki de nem akar most kapcsolatot... Akkor meg miért hagyta hogy elhívjam randira? :D

2015. okt. 5. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!