Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a legjobb randira hívni egy lányt? (Normális válaszokat kérnék! )
igazából bármikor elhívhatod :)
személyesen odamehetsz hozzá, megkérdezheted nincs e kedve beülni valahová, kérdezheted a mozit akármi :)
Hmmm... Hogy mennyi ismeretség? Egyéne válogatja, van, aki kb. 5 perc után elmegy veled, ha elhívod, másnak meg kell egy kis noszogatás. (Igaz, legtöbbször a szimpátia, a vonzalom a döntő, ha ez megvan első pillantásra, akkor nagyobb az esélyed, hogy nem kéreti túl sokáig magát a leányzó.) De azért lehetőleg ne azzal kezdd, hogy menjetek el valahová, kicsit próbálj előtte beszélgetni az illetővel, felmérni a terepet.
Ha úgy érzed, hogy van esélyed, akkor nem kell túlcifráznod a dolgot, elég annyi, hogy "nincs kedved meginni velem egy kávét?", vagy ha van közös érdeklődési körötök (ezért jó előtte némi beszélgetés), akkor felvetheted, hogy pl. "van egy jó kiállítás, de sajnos nincs kivel elmennem, eljönnél velem?". De első körben szerintem a mozit hanyagold, főleg ha félénkebb a lány. És hát lehetőleg nappalra hívd el szerintem, általában kevesen örülnek annak, ha este kell találkozniuk valakivel, főleg ha kevésbé ismerik a másikat.
Amúgy meg tudom, hogy ez kicsit "félelmetes" dolog, de inkább élőben hívd el a lányt, szedd össze a bátorságodat, max. kapsz egy visszautasítást. (Ha bunkó a csaj, annál könnyebb lesz őt elfelejtened, ilyen visszautasítás esetén gondolj arra, hogy jó, hogy ilyen hamar kiderült minden, és hogy nem érdemelt meg téged.) Hajrá, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!