Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez masnal is igy volt?
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok es meg soha nem csokoloztam. Nehany baratnom mar nem is szuz de az nem zavar. Nem ereztem eddig senkivel ugy;hogy szeretnem de most mar tudom hogy megfog tortenni. Neha elgondolkodok hogy ez normalis e vagy kiderul hogy nem a ferfiakhoz vonzodom pedig nem ernek lanyhoz. Szoval kicsit beparazok neha.2016. dec. 23. 16:40
1/2 anonim válasza:
Szia, én most fogom betölteni a 16ot, és még én sem csókolóztam,de engem nem zavar. A barátnőim állandóan szerelmesek valakibe de nekem ez nem alakul ki ilyen gyorsan. :D Volt már néhány fiú, akivel alakulgatott valami, de nem volt semmi komoly, és még sosem voltam szerelmes. Nem vagyok prűd, csak még senki sem tetszett igazán, és nem tudom elképzelni, hogy idegenekkel kavarjak. És ha nem a férfiakat szeretnéd, arról már tudnál :D. Csak túl sokat gondolkozol rajta, és ezért jutott eszedbe. Régebben én is paráztam ezen a csók kérdésen, de most már nem izgat, egyszer úgyis megcsókolok egy fiút akit szeretek. Meg most amúgy is jönnek a szilveszteri bulik, bármi megtörténhet :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!