Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz? (Én 14/F ő 15/L)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az egyik osztálytársamat elhívnám randira, ma terveztem, hogy elhívom. De nem volt suliban :( . Mennyire lenne gáz ha fb-n kérdezném meg? Tudomásaim szerint bejövök neki. De ő nem tudja, hogy bejön nekem...
Előre is köszi
2016. dec. 16. 15:03
1/4 anonim válasza:
hát az gáz ha ráirsz hogy szia mi lenne e kedved találkozni de ha beszélgetés közben témába hozod hogy nem csinálsz te semmit (kitudod hogy ő mit csinál ma) és ha mindketten szabadok vagytok elmehetnétek ide vagy oda szerintem az teljesen rendben van :D hajrá teso :D
3/4 anonim válasza:
Ha gáznak tartod, akkor mond meg neki, hogy én szívesen járok majd vele.. 20/F
4/4 anonim válasza:
A mai világban egyáltalán nem gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!