Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mi fog meg egy fiúban?
Minél részletesebben le tudnátok írni? Külső belső bármi.
Köszönöm
A keze, hát mi más?
Külső? kéz,kézfej azon az ujjak, így behajlítodnak és megfognak.. belső hát nem vagyok jó bioszból ilyen porcok vannak ott nem?
5L
Kulsore, nalam ez vmi fura dolog, de en a tarkót nezem :D aztan a kezet, h legyen ferfias, eres, vekony.
Majd az arcat, es kulsosegbol kb ennyi.
Belso tulajdonsagban, legyen humora, hatarozott, legyenek celjai, kitudja fejezni az erzeseit, egy adott ido utan.
Belső: Humor, intelligencia, egy kis hülyeség
Külső: Kézfej, száj, arc, összkép
#1es: hat én inkább a dns-re gondoltam de a porcokat is mondhatod
Egyébként milyen egy szép kéz? Sokszor írják de nem tudom milyen a szép kéz? És a jó humor mit takar?XD
Külső: szem, haj, estleg arcbőr amit általában figyelembe veszek
Belső: mutassa ki az érzelmeit mások előtt is, ez nagyon fontos! Persze nem kell túlzottan csak ugymondd vállaljon fel. Legyen egy kis humorja, vagyis lehessen vele jókat nevetni.
Ne csak a "pasim" legyen hanem a legjobb barátom is, aki meghallgat, figyel arra amit mondok, és nem csak annyit reagál rá hogy oké vagy hogy ez van, hanem fejtse ki a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!