Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » SOS! Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel alakulnak a dolgok. Eleinte nemigazán ismertük egymást személyesen, csak annyi volt,hogy van elég sok közös ismerősünk, meg láttuk egymást párszor a városban. De kb. fél éve rámírt és mondjuk úgy havi 2-3x chateltünk. Eleinte nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget,mivel közben alakulgattak dolgok a szerelem terén. Ám aztán sokadszorra is csalódtam (másokban)...tiszta fejjel tudtam már gondolkodni és végül észrevettem,hogy érdeklem Őt,mert folyton Ő írt rám,és akart talizni. Rengetegszer beszéltünk meg találkát a fél év alatt,de szinte egyik sem jött össze,míg végül összehoztuk :) 2,5 órát beszélgettünk,és rengeteg mindent megtudtam róla, többek között azt is,hogy 21 éves, rohadt helyes, tipikus 'rosszfiú' ,de ennek ellenére figyelmes, védelmező, vannak céljai az életben és tudja mit akar :) Nagyon jól éreztem magam vele. És az tetszett igazán,hogy nem nyomul,mint a többi pasi. A gond csak az,hogy én 16 éves vagyok,így azt gondoltam,hogy többé nem találkozunk a korkülönbség miatt, de ezután is írt, és találkoztunk mégegyszer. Akkor is nagyon jó volt, és ekkor sem nyomult.

A baj csak az,hogy ugye saját lakása van,és azt szeretné,hogy menjük fel filmezni...én elmondtam neki,hogy lassan szeretnék haladni, meg,hogy még nem ismerem eléggé ahhoz,hogy felmenjek hozzá (azt gondoltam,h lehetnek hátsó szndékai) , de megkérdezte,hogy nálam ilyen nagy dolog egy film megnézése? ..ez kicsit megnyugtatott...

Múltkor a masszírozás is szóba került,és akkor is azt hittem,hogy másra céloz, de az utóbbi találkán megmasszíroztam és akkor sem történt semmi,nem támadottt le meg ilyenek :) és levette,hogy kicsit tartok tőle, ezért sokat poénkodott a megerőszakolós témával amin jót nevettük :D

Szerintetek mit tegyek? Tényleg csak fimezni szeretne?

(normális válaszokra várok,mert aki azzal jön,hogy kor ide,kor oda,az inkább ne is írjon...kíméljetek az ilyesmitől)

Előre köszönöm! :) (és köszönöm a fáradtságot is,hogy elolvastad :D )

2016. nov. 26. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék még fel hozzá, akármennyire is tökéletes, kedves stb, mert mégiscsak egy 21 éves férfiről van szó, sosem lehet tudni..
2016. nov. 26. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne. A végén még tényleg meg erőszakol
2016. nov. 26. 12:44
 3/4 anonim válasza:
Hmm, hát én már 24 éves vagyok és jó pár filmnézésben volt részem és nálam egy csók minimum elcsattant :D De persze, ez csak nálam volt így, nem biztos hogy nálad is ez lenne de szerintem készülj fel, hogyha mondjuk megcsókolna és nem szeretnéd akkor finoman tereld le . Szóval csinálj ilyen kis "leterelős " tervet ha nem akarod, hogy megcsókoljon vagy hogy több legyen stb és akkor nem lesz kellemetlenség. Meg még egy tipp, amit én is így átéltem hogy ha filmeztek akkor olyan filmet nézzetek ami vgjáték vagy ilyesmi és nincs benne szexjelenet mert akkor akaratlanul is átfut az ember agyán, hogy hmmm ezt akár mi is csinálhatnánk :D
2016. nov. 26. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A legutóbbi válaszolóval értek nagyon egyet, már ami a ,,leterelő tervet,, illeti. A leírás alapján tényleg rendesnek tűnik. Ha felmész hozzá, és valamivel mégis bepróbálkozna, te csak szólj neki, hogy nem akarod, és ha tényleg bejossz neki, vagy szeret, akkor tisztelni fogja a döntésedet.
2016. nov. 30. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!