Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Szerintetek mit tegyek?
Van egy fiú akivel alakulnak a dolgok. Eleinte nemigazán ismertük egymást személyesen, csak annyi volt,hogy van elég sok közös ismerősünk, meg láttuk egymást párszor a városban. De kb. fél éve rámírt és mondjuk úgy havi 2-3x chateltünk. Eleinte nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget,mivel közben alakulgattak dolgok a szerelem terén. Ám aztán sokadszorra is csalódtam (másokban)...tiszta fejjel tudtam már gondolkodni és végül észrevettem,hogy érdeklem Őt,mert folyton Ő írt rám,és akart talizni. Rengetegszer beszéltünk meg találkát a fél év alatt,de szinte egyik sem jött össze,míg végül összehoztuk :) 2,5 órát beszélgettünk,és rengeteg mindent megtudtam róla, többek között azt is,hogy 21 éves, rohadt helyes, tipikus 'rosszfiú' ,de ennek ellenére figyelmes, védelmező, vannak céljai az életben és tudja mit akar :) Nagyon jól éreztem magam vele. És az tetszett igazán,hogy nem nyomul,mint a többi pasi. A gond csak az,hogy én 16 éves vagyok,így azt gondoltam,hogy többé nem találkozunk a korkülönbség miatt, de ezután is írt, és találkoztunk mégegyszer. Akkor is nagyon jó volt, és ekkor sem nyomult.
A baj csak az,hogy ugye saját lakása van,és azt szeretné,hogy menjük fel filmezni...én elmondtam neki,hogy lassan szeretnék haladni, meg,hogy még nem ismerem eléggé ahhoz,hogy felmenjek hozzá (azt gondoltam,h lehetnek hátsó szndékai) , de megkérdezte,hogy nálam ilyen nagy dolog egy film megnézése? ..ez kicsit megnyugtatott...
Múltkor a masszírozás is szóba került,és akkor is azt hittem,hogy másra céloz, de az utóbbi találkán megmasszíroztam és akkor sem történt semmi,nem támadottt le meg ilyenek :) és levette,hogy kicsit tartok tőle, ezért sokat poénkodott a megerőszakolós témával amin jót nevettük :D
Szerintetek mit tegyek? Tényleg csak fimezni szeretne?
(normális válaszokra várok,mert aki azzal jön,hogy kor ide,kor oda,az inkább ne is írjon...kíméljetek az ilyesmitől)
Előre köszönöm! :) (és köszönöm a fáradtságot is,hogy elolvastad :D )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!