Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hmmmmfincsi kérdése:
Az gáz ha pl. egy bevásárló központban meglát eggyik tanarom a pasimmal csókólózni? Fel hozza majd a suliba vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
A barátommal voltunk vásárolni es látott az osztályfőnök minket csókolózni és hát elég gáz lenne ha felhozná a temát.......veletek volt már ilyen?2016. nov. 12. 21:44
1/5 anonim válasza:
Ha nem egy szemétláda vagy nagyon vicceskedő akkor esély sincs rá. Meg amúgy is addigra úgy is elfelejti.
2/5 anonim válasza:
Ha nem szokott humorizálni, akkor nem hiszem.Miért lenne gáz?Szégyenled a pasid?Bár ez nem épp bizalomgerjesztő megnevezés és semmi tisztelet sincs benne.Félreértés ne essék, nem támadásból írtam!
3/5 anonim válasza:
Leszarja. Jó nagy egód van, ha azt hiszed, hogy az ofő még bevásárlás közben is veled van elfoglalva.
4/5 anonim válasza:
A találkozás nyilván neki is legalább annyira kényelmetlen volt mint neked, így nem hiszem hogy felhozná. De amúgy is miért tenné? Csak hogy téged még kényelmetlenebb helyzetbe hozzon?
5/5 anonim válasza:
Ne hozd föl az iskolában, másnak nincs köze hozzá; ez amúgyis olyan intim-dolog, amit nem nyilvánosan, mások szeme láttára szoktunk kiélni. Ez nem a "kirakatba", meg a "nagyközönségre " tartozik, hogy "lássák, hogy milyen boldogok vagyunk". Szerintem ilyenkor uralkodni kéne magatokon, és nyílvános helyen én nem annyira csókolóznék. Számomra max azt lehetne gáznak nevezni; hogy a bevásárlóközpontban álltatok neki csókolózni. Szerintem ez kicsit olyan, számomra azt sugallja, hogy nem is igazán szeretitek egymást, ez csak a külvilágnak szólt, hogy irigykedjenek. A csókolózás nem bevásárlóközpontba való, szerintem külső helyszínen max egy szökőkúthoz vagy parkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!