Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha szórakozóhelyen odamegy hozzátok egy lány, hogy vonzóak vagytok számára, és szeretné, ha felmennétek hozzá csókolózni, szexelni, akkor visszautasítjátok?
Figyelt kérdés
A lány arca átlagos vagy csúnyácska, de a teste csinos.2015. okt. 29. 16:41
1/15 anonim válasza:
Én csapdát sejtenék, és keresném, hogy hol a rejtett kamera:D
2/15 anonim válasza:
Nem foglalkoznék a kinézetével, ha velem ezt megnyinálja akkor valószínűleg mással is. Olyan lány meg pénzért se kéne.
3/15 anonim válasza:
Nem hinnék a fülemnek !De ha komoly akkor mennék! :)
4/15 anonim válasza:
Én visszautasítanám, mert nem megyek bele alkalmiba.
5/15 anonim válasza:
Sok mindentől függ.
Elötte azért váltanék vele pár szót. Plusz nekem erekció fenttartásához kell egy minimális nem testi vonzalom.
6/15 A kérdező kommentje:
Persze, először csak beszélgetnétek, utána terelné arra a szót. Egyébként nem rib.nc, csak magányos, vágyik egy férfi figyelmére.
2015. okt. 29. 17:10
7/15 anonim válasza:
Igen, életem legjobb napja lenne.
8/15 anonim válasza:
Mivel ronda vagyok, tudnám, hogy valami átverés van a dologban, ezért nem mennék.
9/15 anonim válasza:
Visszautasítanám. Már volt rá példa. Nekem retek nem kellett soha. Ettől sokkal jobb nőket kapok meg, minek érném be egy ilyennel? Lúzernak való.
10/15 anonim válasza:
Ha van benne valami ami tetszik akkor belemennék.
De ez főleg a külsőtől függ.
Ha a konkrét véleményem is érdekel akkor ahhoz, szükséges lenne látnom is, hogy hogy nézel ki.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!