Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem a baratnomet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem a baratnomet aminek nagyon orulne?

Figyelt kérdés
20 eves vagyok kulfoldom dolgozom es az exemel szeretnek kibekulni. -Azt tervezem hogy most hetvegen haza megyek es elviszem vhova beszelgetek vele stb. Kerlek adjatok tippeket hova vigyem mi esne jol neki ilyenkor. Autom van nem problema az ut. Penz nem szamit abbol van rengeteg. De megorulok nelkulne, mert en elhanyagoltam es o azt mondta elfelejtett de nem hiszem el mert 3 evig egyutt voltunk az nem mulik el 2 honap alatt.. barmit megtennek erte.. kerlek segitsetek mit tegyek ami romatikus lehet vagy barmi. Tanacstalan vagyok, nincs otletem, de nagyon szeretem!
2016. nov. 7. 02:50
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Rabold el :D
2016. nov. 7. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Valami beszélagetősebb helyre; kávézó, étterem, park, stb.. Át tudjátok beszélni a dolgokat. Ha még szeret (úgy-ahogy), akkor örülni fog ha bepróbálkozol.
2016. nov. 7. 08:18
 3/4 anonim válasza:
Szerintem nem érdemel meg téged,mert látszik,hogy te tényleg szereted őt,ő meg elfelejtett téged 2 hónap alatt...De hogy válaszoljak a kérdésedre,szerintem korizni vidd el,de elötte egy extravagáns étterembe.Azt mondtad,hogy a pénz nem számít.Akkor csinálj randdikörutat.Csönges be hozzá egy csokor virággal és bendzsóval meg csokival és írj neki dalt amit csak ti ketten értetek és azt add elő a bendzsón.Aztán vidd el korizni,aztán kajálni,aztán moziba,falatmászni :) Randikörút a város körül.Egy éjszakán át tartó szórakozás :) Én találtam ki,majd szabadalmaztatom :) Jah és vesd be a vonzerőd meg a kiskutya pillantásokat :) GARANTÁLT SIKER :)
2016. nov. 9. 22:31
 4/4 piriiiii ***** válasza:

Kissé offként írom: ne úgy értsd, hogy elfelejtett, hogy valóban elfelejtett, vagy valami okból hazudik, "mert 2 hónap alatt úgysem felejthet el 3 évet".

Nem - arról van szó, hogy el AKAR felejteni, ezért mondja ezt.

2016. nov. 13. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!