Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam a baratnomet eszhez teriteni?
nem tudom... Én is szoktam nagyritkán füvezni és a szex se áll messze tőlem... (nem mintha mindenkivel lefeküdnék, fontos az érzelem hozzá számomra).
Mégis nagyon rendes fiúnak tartanak, aki odafigyel másokra. Szóval ezek nem hiszem hogy kizáró tulajdonságok lennének.
Azért minden jót a barátnődnek remélem nem használja ki a srác :/
Sajnos ha nem hallgat rádnem nagyon zudsz mit tenni. Érdekes, hogy a pasi mennyire tudja befolyásolni, te meg nem.
Elég durva a sztori, megértelek, hogy változtatni akarssz. De aminek meg kell történnie az meg is történik.
Mondd meg neki, hogy rossz hataással van rá a pasija. Többet nem tehetsz. Ha neki ez így jó..
Nem tudom, miért hiszi azt mindenki hogy a fű rossz..
Persze nem kell túlzásokba esni, de mondjuk kéthetente egy-két joint nem hogy káros, éppen hogy egészséges. Persze normális fűből.
Kb. mint a napi egy pohár bor.
De gondolom ők nem állnak meg ennél a mennyiségnél.
Meg hát az mondhatjuk természetesnek is hogy 16 évesen lefeküdt vele, mondjuk én 19 évesen voltam először nővel és mikor megtörtént már majdnem 3 hónapja együtt voltunk, de hát na, öregszem :/ Igaz 2 hét az elég "meh" kategóriába esik, de a heti 3-4 szex azért 16 évesen lehet egy "csöppet" túlzás...
Sajnos vagy nem sajnos nem tehetsz semmit. Akár fáj neked, akár nem, ez az ő élete, azt csinál vele amit akár, és tulajdonképpen nem is számít mit tesz, amíg boldog.
Az életben mindennél fontosabb a boldogság, karriernél, pénznél és mindennél fontosabb. Semmire sem mész a pénzel és tárgyi javakkal addig, amíg nem vagy boldog ( persze ha a pénz és tökömtudja milyen cuccok, autók, drága ékszerek tesznek boldoggá, az más ).
Ha a barátnőd boldog így, hogy heti 3-4 szer megy ágyba egy fiúval és naponta betép, akkor tegye ezt. Ha ő megelégszik azzal, hogy nem lesz munkája és csövezni fog a fiúval, akkor nyugodtan folytassa vele a kapcsolatát addig, amíg boldog.
Akkor lesz jogod, és kötelességet beleszólni ebbe az egészbe amikor már látod, hogy a barátnőd már nem boldog, és hogy rossz neki, pl. ő szakítani akar de a fiú nem engedi vagy hasonló.
De amíg ő boldog, addig ne szólj bele a boldogságába és foglalkozz a saját életeddel.
", nem akarom hogy a baratnombol egy fuves rib.nc legyen, vagy valaki annak nezze. "
Hiába nem akarod, már az lett belőle.....
Te mindent megtettél,ő meg mindent megtett azért,hogy elcsessze az életét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!