Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnam a baratnomet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam a baratnomet eszhez teriteni?

Figyelt kérdés
16 eves lanyok vagyunk mind a ketten. A baratnom egy teljesen normalis lany volt, de par honappal ezelott osszejott egy sraccal. Ez a fiu tenyleg helyes, es kedvesnek es kulturaltnal tunt eloszor. Aztan megkerdeztem par embert, hogy ismerik-e. Kiderult hogy a srac a baratnom elott nem csak egy par lannyal fekudt le, hanem inkabb nagyon sokkal. Emellett fuvezik. Nemreg a baratnom arrol szamolt be, hogy egyutt szoktak fuvezni. A fiu ravette, hogy ket het utan lefekudjenek (mikozben a baratnom szuz volt) es azota heti 3-4x szexelnek (nincs is ezzel baj, de ugy erzem kihasznalja csak szegeny lanyt). A baratnom nagyon szereti, hiaba derulnek ki rola egyre durvabb dolgok, nem erdekli. Attol felek, hogy beleviszi a rosszba, nem akarom hogy a baratnombol egy fuves rib.nc legyen, vagy valaki annak nezze. Hiaba mondom neki hogy gondolja at ezt a kapcsolatot, nem hallgat ram.
2016. máj. 16. 23:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy miért olyan rossz dolog, ha valaki füvezik. Mindenki erre van ráfeszülve, pedig szerintem az alkoholizmus sokkal nagyobb probléma. Mégis legális. Attól még nem rossz ember valaki, ha szív, persze ha egy napi rutinná válik amitől nem képes elszakadni, az nem jó.

A lényegre térve, szerintem nem a te feladatot, hogy észhez térítsd. Ha ő vele boldog, és szerelmes belé, akkor sajnos most őt fogja választani helyetted, ha odáig fajul a dolog. A szerelem ilyen gonosz dolog. :)

Neki kell rájönnie, hogy mit akar, azt pedig a saját tapasztalatai alapján fogja eldönteni. :)

19f

2016. aug. 8. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!