Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy fűzhetek be egy Jehova...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fűzhetek be egy Jehova Tanuja-féle csajt?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly, kérlek ne trollkodjátok szét 😭. Ilyen csajjal még nem volt dolgom, és találkozáokon kicsit hideg, tartja a távolságot. Másrészröl sztem jól érezzük magunkat együtt. Az lenne a legjobb ha minélhamarabb feloldódna, hogy minél jobban meg tudjam ismerni :) Az a bajom, hogy idáig csak tipikus roszlányokkal volt tapasztalatom, akiknek lehet szívni a vérét..nah értitek. Elegem is lett belőlük. De az a mostani lány nagyon megtettszett nekem, érzem, hogy más mint a többi, viszont félénk/távolságtartó hogy érjem el azt, hogy feloldódjon?

2016. nov. 5. 00:02
1 2
 11/13 anonim válasza:

Persze minden attól is függ, hogy a szóban forgó lány mennyire elkötelezett ennek a vallásnak.

Amennyiben nagyon, akkor semmi esélyed. Ha már vallásos, akkor csak is Isten igéjével, az ige helyes és igaz bölcs magyarázatával tudod meggyőzni őt arról, hogy téves és hamis vallást követ. Ehhez viszont, hogy te ismerd Isten igazságát és az igék helyes értelmezését, magyarázatát, ahhoz Istené kell, hogy legyél. Jézusnak kell a szívedben lakni, a bűneid bocsánata által.

Kérdésedből kiindulva, ez a helyzet viszont egyenlőre láthatóan nem áll fenn.

2016. nov. 5. 20:12
 12/13 Quatermain ***** válasza:
Nagyon ismerős sztori, egyszer 15 évesen nagyon megfogott egy lány, nagyon gyönyörű volt csak magasabb volt nálam. Na, de nem is ez volt gond, hanem nagyon csendes, visszahúzódó típus, esélyem sem volt, nem csak nekem, senkinek. Végül kiderült, hogy Jehova Tanúja. 18 éves koruk előtt nem szexelnek, nem jönnek össze senkivel. Ő most szerintem már lehet 19-20 éves és nem tudok róla semmit, de szerintem még mindig szingli.
2016. nov. 6. 12:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Nehéz eset...
2016. nov. 6. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!