Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha egy evolúcióbiológus...

Ozmium42 kérdése:

Ha egy evolúcióbiológus Jehova tanúja akarna lenni, akkor a szakmáját is el kellene hagynia?

Figyelt kérdés
Illetve egy Jehova tanúja matematikus, mérnök, informatikus használhatna-e nyugodt lelkiismerettel darwini evolúción alapuló genetikus algoritmusokat optimalizációs problémák megoldásához, vagy el kellene ezeket vetnie?
2016. nov. 3. 19:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
HA valakinek ilyen foglalkozása van, akkor az tud annyira logikusan gondolkodni, meg van annyira értelmes, hogy nem akar jehovás lenni.
2016. nov. 3. 19:43
 2/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

nem kell ahoz evobiosnak lennie valakinek hogy ne akarjon Jehova tanuja lenni...

arra gondolsz hogy rakenyszerul? kepmutato lesz? minden vallasi csoportosulas megveti a kepmutatast es teljesen jogos...

ha meg valoban ezt tartana elete hitenek hirtelen azt erdekesnek tartom, de tegyuk fel igen

akkor a Jehova vezetoihez fordulna hogy fel kell e hagynia munkajaval

es ha igen keresne mas munkat

ennyi nem?

2016. nov. 3. 20:16
 3/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

erdekes amugy

mi lehet a genetikus algoritmus...

szerinted tudjak Jhv t. i?

es mit is optimalizalnak ezzel?

nem eleg lenne "ezeket" elvetnie hiszen a munkajat akadalyozza ha nem alkalmazhatja azt amire szukseg van

2016. nov. 3. 20:20
 4/18 anonim ***** válasza:

Ezt neked kéne tudni, ti vagytok egy súlycsoportban. :)

(Még mielőtt félreértened: Te magad mondtad jó múltkoriban, hogy bár tetőled távol áll a vallásos világnézet, de JT tanításaiból eltudsz fogadni egy-két dolgot. Ebből én akkor arra következtettem, hogy van némi rálátásod a JT-re. Legalábbis több mint nekem.)

2016. nov. 3. 20:25
 5/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#4 #Ozmium42

el tudsz fogadni tenyleg? de csak toluk? mi az ami pont naluk van csak es az annyira jo is?

azthitem "materialista" vagy

2016. nov. 3. 20:29
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy #4 mire utal, abban sem vagyok biztos, hogy nekem írta. Az egész hozzászólást nem nagyon értem.

Közveszélyes: Jehova tanúi nem hisznek a lélekben, és én sem, a halál szerintem is megsemmisülés, és nincs tüzes pokol szerintem sem. Több dolog nem jut most eszembe, amivel egyetértek. :)

A genetikus algoritmus egy program, ami a természetes evolúciót utánozza. Különböző feladatok megoldására alkalmazzák, amikor optimális értéket vagy megoldást kell keresni, mert a reprodukció, a véletlenszerű mutációk és a szelekciós nyomás egyre közelebb tolja a populációt a kívánt célhoz. Nem akarok belemenni a részletekbe. A lényeg itt annyi, hogy nehéz lehet bemagyarázni olyas valakinek, hogy az evolúció elvetélt működésképtelen ötlet, aki használja az evolúciót a mindennapokban akár ilyen módon is.

2016. nov. 3. 21:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt kivéve én sem nagyon értem a hozzászólásokat... Közveszélyes, igazán megtanulhatnál írni, hogy értelmezhetőek is legyenek a hozzászólásaid. Az egy dolog, hogy ékezetek nélkül írsz. De hogy a vesszők helyes használatát sem sajátítottad el, sok helyesírási hibával írsz ráadásul még fogalmazási, szóhasználati gondjaid is vannak, ez sokszor megnehezíti, olykor pedig értelmezhetetlenné is teszi a hozzászólásaidat. Kicsit csiszolhatnál a megnyilvánulásaidon, mert néha egy külön tortúra dekódolni az írásaidat.

Kérdező, egy evolúcióbiológus miért is akarna egy JT-hez hasonló szektához csatlakozni?

2016. nov. 4. 04:22
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki rá jön hogy teremtés útján jött létre az élet, akkor miért hinne továbbra is az evolúcióban?
2016. nov. 4. 09:31
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Ez a 19 százalékos tanú amúgy opendoor csak nem meri már felvállalni a nevét vagy mi? Csak mert stílusra hasonlít eléggé.
2016. nov. 4. 10:16
 10/18 anonim ***** válasza:
56%
Ozmium testvér, kérlek nyugtass meg, hogy kérdésed csupán elméleti!
2016. nov. 4. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!