Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez most lerázás? (hosszú,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most lerázás? (hosszú, kérlek ovasd el)

Figyelt kérdés

Szóval 16 éves vagyok és van egy lány aki nagyon tetszik,mindig a barátnőjével van szóval nem tudtam élőben olyan alkalmat találni amikor kettesben elhívhatnám valahova,egyébként ő az osztálytársam.

Este a fb-n ráírtam h Szia nem sokára írta h Heló Megkérdeztem,hogy van,miújság,erre azt írtha h ez eléggé fura,megkérdeztem miért,azt mondta h mindennap találkozunk erre én meg ráírok a neten.Mondtam h suliban nemigazán van alkalmunk beszélni,ezért gondoltam h írok,erre ő :De én akkoris élőben jobban szeretek beszélgetni.Ekkkor kaptam az alkalmon és mondtam h holnap a árosban leszek és h nem e jönne el egy kávéra h beszélgessünk.Erre annyit írt :Az egész szünetre van programom bocsi.

Én annyit írta h nem probléma csak egy ötlet volt.

Most akkor lerázott v lehet h tényleg van rpogramja?Sosem írtunk még a fb-n.

Illetve mostk ezdődött az őszi szünet.

Szerintetek lerázott?Ha igen mit csináljak?Nagyon tetszik a lány.

2016. okt. 28. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg van már betervezett programja az egész szünetre és azért mondta ezt neked. Viszont ha nincsen programja és ezért mondta ezt neked, akkor igen lerázott. Mondjuk szerintem alapból rossz ötlet volt neki fb-n írni, főleg ilyet, amikor személyesen se nagyon beszéltek fb-n meg egyáltalán nem beszéltetek még. Ha tényleg lerázott akkor 2 dolgot tehetsz. Vagy feladod és tovább lépsz vagy pedig nem adod fel és megpróbálod személyesen megismerni hátha ad 1 esélyt.
2016. okt. 28. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy tényleg az egész szünetre van programja, de szerintem ha annyira időt akarna rád szakítani, biztos tudni.

Egyébként tényleg szimpatikusabb az, ha személyesen beszélsz vele és nem neten ráírsz, pláne, ha egy osztályba jártok.:D A barátnő meg ne zavarjon.

2016. okt. 28. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
*tudna
2016. okt. 28. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagy eséllyel lerázott, ha épp nem a szülőkkel utazik el mondjuk egy teljes hétre rokonokhoz vagy valami, akkor biztos akadna 1-2 órája.

Ez egy fontossági sorrend, majd te is rájössz a későbbiekben, hogy működik ez.

Jelenleg mici macska simogatását is többre tartja, mint hogy veled találkozzon, most csak valami hülyeséget kitaláltam, hogy érezd a helyzetet.

Hidd el tudom miről beszélek, nem tegnap voltam már 18 :)

2016. okt. 28. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a barátnője nagyon zavar beszéltem már vele 2esben és akkor nagyon más volt nekemis nagyobb az önbizalmam.Énis élőben akartam meghívni de a barátnője előtt nem voltqm rá képes.aztán mikor hazajöttem mindenképp tenni akartam vmit elvégre itt a szünet... Ha nem adom fel mit tehetnék? Az a barátnő nagyon zavar
2016. okt. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!