Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek tetszem neki? Ha valaki normális választ ad annak nagyon örülnék, kicsit hosszú lett bocsi.
Van egy lány aki néha-néha eljön edzésre.Már elsőre szimpatikus volt nekem de nem akartam leszólítani,egészen addig amíg ő nem jött oda hozzám hogy hogy hívnak.Beszélgettünk és facebookon is felvettük egymást.
A múltkori edzés előtt ráírtam hogy fog e ma jönni és mondta hogy nem tudja mert sokat kell tanulnia,majd megkérdezte megyek e én,erre válaszoltam hogy igen,és abban maradtunk hogy majd meglátja.Végül eljött,és mikor meglátott én épp telóztam és úgy tettem mintha nem vettem volna észre,ő sem jött oda egyből én viszont később odaléptem és tökre meglepődött meg mosolygott.Jót beszélgettünk majd megvártam edzés után és hazakísértem,közben jókat nevettünk és beszélgettünk.Egészen hazáig kisértem majd megköszönte mondta hogy aranyos vagyok és megölelt. 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!