Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A virsli party jó randi film?
Figyelt kérdés
Vagy keressek valami mást.2016. okt. 22. 18:29
1/9 A kérdező kommentje:
Egy elég vastag csajsziról van szó,lehet hogy rossznéven venné.
2016. okt. 22. 18:31
2/9 GYAKORI. NÉV válasza:
Szerintem ne, az olyan film amit inkább haverokkal néz meg az ember. Én már láttam, és szerintem nem a randihoz való. Keress valami alkalomhoz illőbbet. :)
3/9 anonim válasza:
Sztem inkabb vidd el setalni, beszelgess vele😊Mozit meg hagyd inkabb a 3-4. talalkozora😉
4/9 anonim válasza:
Hát, biztosan nem az a tipikus utolsó sorban smárolós film, de én például a barátommal fogom megnézni a jövő héten. De mi már több, mint egy éve együtt vagyunk. Belegondolva, inkább nem ajánlanám... 18/l
5/9 anonim válasza:
Ha hosszabb ideje vagytok már együtt, akkor okés, de pl második randinak ne!
6/9 anonim válasza:
Ha már túl vagytok 1-2 randin akkor menjetek csak moziba,de akkor se erre a filmre. Inkább Bridget Jones vagy valami más.
7/9 anonim válasza:
Én pont egy lány barátommal néztem meg tegnap. Voltak benne olyan helyzetek, hogy akár randi film is lehet ha egyébként van affinitása hozzád, akkor kicsit megkavarhatja az állóvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!