Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat tényleg zavarja, hogy a lányok mindig ´falkában´ vannak?
Gondolj bele, hogy akarsz valamit egy fiútól (nem randi meg ilyenek) és úgy kell odamenned, hogy ott van körülötte 3-5 barátja.
Ha nem is zavaró, de mindenképp hátráltatja az illetőt.
1. A fiúk is sokszor vannak ugyanúgy falkában mint a lányok. Ez természetes.
2. A fiúk hatodikban többször szóvátették hogy csoportosan járunk vécére (pedig igazából nem is, de tényleg csak max. 3-an), KÖZBRN ŐK ALAPÍTOTTAK EGY KLUBBOT, AMINEK A SZÉKHELYE A FIÚVÉCÉBEN VOLT. És még mi járunk csoportosan vécére. Nekik naponta legalább egy klubbgyűlésük volt A VÉCÉBEN. !!!!
De mondjuk akkor az adott lánytól meglehetne kérdezni hogy: Figyu, gyere, kérdezni szeretnék valamit...
Vagy nem tudom... Wc-re meg azért járunk csoportosan, mert ha az iskolába jön meg, akkor nem szeretnék véres nadrággal végig menni a folyosókon, megkérem az egyik barátnőmet hogy légyszi hozzál már egy betétet a táskámból, mert elindult a niagara....
Viccesen hangzik de rendszerint így van.
A mostani barátnőmet is körülveszik ilyen "vécés lányok"(mert ő az osztálytársam). És amikor beszélni akartam vele alig tudtam beszélni vele (csak akkor tudtam vele beszélni)
De most hála isten feloszlott a banda ugyhogy nyugi van. 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!