Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A fiúkat tényleg zavarja,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat tényleg zavarja, hogy a lányok mindig ´falkában´ vannak?

Figyelt kérdés
Mármint, így nem tudják elhívni egyikőjüket, mert ott a többi...

2016. okt. 21. 21:41
 1/8 Jávor Dávid ***** válasza:
100%
Igen minket nagyon is zavar!!suliba még a wc-re is 5-6an mennek mi meg ha oda megyünk vagy ketten vagy egyedül xd
2016. okt. 21. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat figyu mivel sok fiuval van igy hogy o egyedul van es 6 lanybol csak egyet szeretne megismerni jobban akkor az zavaro tenyezo lehet ha a tobbi heanaskodni fog. Ezert kell levalasztani az egyeset a csordabol hogy el lehessen ejteni az aldozatot.
2016. okt. 21. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Zavarni nem zavar, de az biztos, hogy ez az egyik fő oka annak, hogy nem nagyon kezdeményeznek.
2016. okt. 21. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, hogy akarsz valamit egy fiútól (nem randi meg ilyenek) és úgy kell odamenned, hogy ott van körülötte 3-5 barátja.

Ha nem is zavaró, de mindenképp hátráltatja az illetőt.

2016. okt. 21. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

1. A fiúk is sokszor vannak ugyanúgy falkában mint a lányok. Ez természetes.

2. A fiúk hatodikban többször szóvátették hogy csoportosan járunk vécére (pedig igazából nem is, de tényleg csak max. 3-an), KÖZBRN ŐK ALAPÍTOTTAK EGY KLUBBOT, AMINEK A SZÉKHELYE A FIÚVÉCÉBEN VOLT. És még mi járunk csoportosan vécére. Nekik naponta legalább egy klubbgyűlésük volt A VÉCÉBEN. !!!!

2016. okt. 22. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszolóval teljes mértekben egyet értek. Nekem is most tetszik egy lány (évfolyamtársam), de mindig mikor látom akkor a barátnőivel van. Vannak 3-an. Így nem merek kezdeményezni, mert nem egyedül van. Szóval engem zavar, hogy a lányok falkában mennek mindenhova.
2016. okt. 22. 19:08
 7/8 A kérdező kommentje:

De mondjuk akkor az adott lánytól meglehetne kérdezni hogy: Figyu, gyere, kérdezni szeretnék valamit...

Vagy nem tudom... Wc-re meg azért járunk csoportosan, mert ha az iskolába jön meg, akkor nem szeretnék véres nadrággal végig menni a folyosókon, megkérem az egyik barátnőmet hogy légyszi hozzál már egy betétet a táskámból, mert elindult a niagara....

Viccesen hangzik de rendszerint így van.

2016. okt. 25. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:

A mostani barátnőmet is körülveszik ilyen "vécés lányok"(mert ő az osztálytársam). És amikor beszélni akartam vele alig tudtam beszélni vele (csak akkor tudtam vele beszélni)

De most hála isten feloszlott a banda ugyhogy nyugi van. 15/F

2016. okt. 26. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!