Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért zavarja hogy volt exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja hogy volt exem?

Figyelt kérdés
2 éve együtt vagyunk én 20 vagyok ő pedig 18 éves. 1 év elteltével elkezdte zavarni hogy van exem mert neki ugye nem volt. De mit tegyek? Jóhogy nem volt neki mikor 15 volt én 17 ahogy összejöttünk. És egyszer nem régen ezért ö meg is csalt engem de az meg hogy nem jelent semmit mert megérdemeltem. De mikro együtt vagyunk allandoan megy a jaj igy szeretlek stb.. semmi probléma. De beszélgetünk messengeren egyszer csak benyög valami poént aztán vita lesz belöle hogy na megint ö jutott eszebe. Mert visszatekeri a facebookom hogy régen mit irtam ki 4 évvel ezelött mikor az exemmel voltam együtt és hogy ez zavaró és hogy undoritó dolog. De mit tegyek bakker? Nem tudja elfogadni egyáltalán. 1 éve ezen veszünk össze aztán mindig 2-3 hétig minden jó. Mit tudnék mondani neki hogy elfogadja a multam végre. Szoktam látni a facejan hogy szokta nézegetni az exbarátnőmet néha...Ezért se tudja elfelejteni. Nekem meg levan ugye tiltva rég óta. Es hogy zavarja ez. De bakker visszafogadtam meg nem ebszélek 1 lánnyal se probálok mindig a kedvébe járni de akkor is hogy ezt ö nemtudja kiverni a fejéből..Mit csináljak?
2016. aug. 1. 20:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Mindent megteszek allandóan érte de néha mikor eszébe jut már egyből jön a vita róla. Már kicsit beteges és a legjobb barátnöje szerint is és néha ezért le is cseszi de nem hat rá. Mert beszéltem vele is erről. De egyszerűen nem lehet rávenni hogy végre elfogadja azt hogy milyen múltam volt hogy volt egy exbarátbnőm
2016. aug. 1. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Szóval megcsalt és te még mindig vele vagy.

Most nem tudom eldönteni te vagy ő a nagyobb fogyatékos.

2016. aug. 1. 20:45
 3/6 A kérdező kommentje:
XDD amugy igazad van most ezen jót röhögtem XD
2016. aug. 1. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
:D
2016. aug. 1. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Igaza van, hülye vagy.

Hagyd el, ismerkedjünk!

20/F

2016. aug. 1. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Jajj bocs, fiú vagy xD
2016. aug. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!