Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem gyors az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gyors az első randin csókolózni?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet olvastam már itt, hogy az első randin elcsattant az első csók. Az első randi nem arról szól, hogy jobban megismeritek egymást? Egy ilyen "teszt" féleség, ahol felméritek, működne-e a másikkal, megismételnétek-e a randit? Én nem csókolóznék 1.-n, ha szeret, és tényleg akar, akkor kivárja. Hogy lássa, nem ugrok egyből bele, és nem csak szexre, vagy arra kell, hogy menőzzek vele: "Nekem is van egy helyes pasim!" A pasi szót amúgy sem szeretem. Legyek számára kihívás, akiért megküzdhet. Csak én vagyok így vele? Túl régi módi vagyok?

2016. okt. 16. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem gyors. a folytatás a lényeg.
2016. okt. 25. 00:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akik az első randinál már csókolóznak. Ez egy normális,helyes fiúnál szokott bejönni, aki úgy bánik a lánnyal minden egyes percet, hogy a lány nem bír magán uralkodni, és kikel belőle a kis ördög :) Én is tudok erre taktikákat, de az ilyesmiket nem vetem be, mert utána a megbánás lesz az úr :D
2016. okt. 25. 00:18
 13/13 egybaba válasza:
Ha a véletlen szerencsét összesodor a nagy Ő-vel nem lesznek ilyen gondolataid hogy tesztelgesd, hanem örülni fogsz ha megcsókol
2016. okt. 28. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!