Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gyors az első randin csókolózni?
Szerintem ez elég sok mindentől függ. Ha veszel 2 embert, akik mondjuk azonos érzéseket táplálnak egymás iránt, első csók simán elcsattanhat. Az, hogy ez rossz-e vagy jó, mindenki maga döntse el. Én mondjuk jobb szeretek elsőnek beszélgetni a kiszemelt partnerrel, mint egyből a mélybe vetni magamat az érzések közé. Hiába repkednek a csók gondolatától a pillangók a gyomromban, ha azt sem tudom, kicsoda ő.. Én csak furcsának tartom, ha ilyen gyorsan történik minden. Plusz, ha épp olyan tulajdonsága van, ami engem baromira taszít, akkor utána 2x is meggondolom, hogy akarok-e tőle valamit.
Egyébként, szerintem a legtöbb férfi küzd a csajsziért, nem fordítva. - de lehet, én értelmeztem rosszul azt, amit leírtál.
16/F
Előfordulhat, velem is megesett, hogy annyira minden tökéletes volt és vonzódtunk egymáshoz már az első randi alatt másik féllel, hogy búcsúzáskor már csók is elcsattant. Semelyikünkben nem volt semmi határozott szándék erre, nem úgy mentünk a randira persze, hogy ilyesmi fog történni.
Olyan ez mint első látásra beleszeretni valakibe, ha konkrét érzések nélkül, kívülről gondolsz bele, ijesztő, meg gyors, de mikor átéled és kialakult bennetek a vonzódás egymás iránt, nem számít csak szeretni akarod a másikat és nincs semmi rossz szándék benne.
Egyébként az egészséges emberi kapcsolatok mindig egyenlő mértékben függnek mindkét féltől, szóval a "legyek számára kihívás"felfogással az a baj, ha neked a másik értéktelenebb mint amilyennek magadat gondolod, minek akarnál azzal az emberrel egyáltalán kapcsolatot, hogy tudnál belezúgni ? Nem akarok vitázni, csak ezt sosem értettem.
#1 vagyok. Aki ezt cikinek találja, hogy nincsen senkije, az még egy kapcsolatra sem érett szerintem. Én jól tudom magamat érezni egyedül is. Mások pedig nem hiszem, hogy jobban tudnák, nekem szükségem van-e barátnőre, vagy nem. A könnyen kapható lányok pedig annyit is érnek.. Én személy szerint nem szeretem őket. Sokkal jobban szeretem, ha kicsit küzdeni kell a lányért, nem könnyen kapható.. az nekem olyan "semmilyen" az elején. Ha küzdhetek érte, közben rengeteg minden ki tud alakulni a helyzetekből, és bennem is. Nah, én meg pont az a típus vagyok, aki szeret udvarolni.
-Pár perce pont olvastam, hogy a kapura egy rózsát tenni a lánynak. Ha nem felejtem el, szerintem holnap bevállalom késő este. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!