Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondják ki a lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondják ki a lányok kerek perec, hogy nem?

Figyelt kérdés

Nem értem mi a jó abban, ha nem tudják/tudjátok kimondani egy randira invitálásnál, hogy "köszi, de nem". Igazából nem lenne túl nehéz, és legalább le lenne tudva, nem kéne pár nap múlva visszatérni a kérdésre, aminek 90% hogy elutasítás a vége. Ezek a "bármikor van kedvem elmenni valahova, de kevés az időm", meg "jó lenne de ezt még megbeszéljük" engem speciel az őrületbe tudnak kergetni. Miért jó ez nektek? Nem lenne egyszerűbb rögtön elintézni? Ha valaki komolyan gondolja az egészet, úgyis megpróbálja még párszor elhívni a leányzót az első elutasítás ellenére is, a küzdőszellem azért még él bennünk...

No offense, csak szeretnék valami racionális magyarázatot kapni.

2016. szept. 24. 23:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Ez nem általánosítás, pusztán ez jellemző a többségre, illetve ismerek olyat, aki tényleg ennyire határozatlan személyiség, de az megint más, dolog.

Persze mindenbe bele lehet kötni, van, aki az őszinteséget preferálja (szerintem egyébként is ez az egyik alapja egy normálisan működő párkapcsolatnak) és van, aki nem. Aki nem tud megfelelően kezelni egy szimpla elutasítást azzal kár foglalkozni.

Kérdező;

Ha annyira szűkében lenne az idővel, ő maga dobna be egy lehetőséget. Nem mellesleg biztosan ismered azt a közhelyet, hogy ha valamit nagyon akar az ember, arra tud időt szánni, tudod azok a bizonyos prioritások. :D

Szívesen! :)

2016. szept. 25. 00:44
 22/36 A kérdező kommentje:

Először is: én nem pontozok le senkit, csak komoly kérdéseknél a trollokat. Szóval azt más dobálja. Egyébként köszönöm a véleményed, valóban erről az oldalról is érdemes megnézni a dolgokat

Igen tudom, ezen is már annyit gondolkoztam, hogy nem igaz, de ahogy előbb is írtam, ez kicsit bonyolultabb és összetettebb történet, így marad még egy kicsit a kételkedés.

2016. szept. 25. 00:53
 23/36 anonim ***** válasza:
Figyelj itt csag az "igen" számít igennek a többi mind csak kifogás ami nemet jelet.
2016. szept. 25. 07:38
 24/36 anonim ***** válasza:
ennél sokkal jobb kérdésem van...mire jó nektek az az indok szakításkor (vagy akár egy el nem kezdett kapcsolatnál elutasítás végett) hogy "tul jo vagy hozzám jobbat érdemelsz"? nyilván nem arrol van szó hogy ennyire törődne veled hogy azt gondolja jobbat erdemlsz hanem vissza akar utasitani...de akkor nem egyszerubb egy szimpla nem?
2016. szept. 25. 09:58
 25/36 anonim válasza:
Mekkora a korkülönbség köztetek ?
2016. szept. 25. 12:22
 26/36 A kérdező kommentje:
2 év
2016. szept. 25. 16:00
 27/36 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit azért poénos.. :D Ha nem mondják ki kerek perec, hogy NEM, akkor az a baj velük, De ha kimondják, akkor meg egy utolsó tetves ku..ák..

20F

2016. szept. 25. 17:41
 28/36 anonim válasza:
27, hát igen. :)
2016. szept. 25. 17:54
 29/36 A kérdező kommentje:
Ha normálisan kimondja hogy nem, nem pedig bunkó módon a pofámba vágja, akkor el tudom fogadni, nem kezdeném el rib.ncozni...
2016. szept. 25. 18:43
 30/36 anonim válasza:
79%
Ha bunkó módon közli akkor is mi van? Fogadd el, és menj tovább. Ne add meg neki azt a kis örömöt, hogy lássa rajtad, hogy zokon vetted. Ennél sokkal nehezebb és kellemetlenebb dolgok várnak majd rád az életben. Tanulj meg ignorálni bizonyos helyzeteket, embereket.
2016. szept. 25. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!