Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondják ki a lányok kerek perec, hogy nem?
Nem értem mi a jó abban, ha nem tudják/tudjátok kimondani egy randira invitálásnál, hogy "köszi, de nem". Igazából nem lenne túl nehéz, és legalább le lenne tudva, nem kéne pár nap múlva visszatérni a kérdésre, aminek 90% hogy elutasítás a vége. Ezek a "bármikor van kedvem elmenni valahova, de kevés az időm", meg "jó lenne de ezt még megbeszéljük" engem speciel az őrületbe tudnak kergetni. Miért jó ez nektek? Nem lenne egyszerűbb rögtön elintézni? Ha valaki komolyan gondolja az egészet, úgyis megpróbálja még párszor elhívni a leányzót az első elutasítás ellenére is, a küzdőszellem azért még él bennünk...
No offense, csak szeretnék valami racionális magyarázatot kapni.
Azert errol a fiuk is tehetnek szerintem.
Ne vedd magadra kerdezo,nem ismerlek,altalanossagban fogok beszelni. Azok a fiuk,akiket en leraztam,mind hihetetlenul furan reagaltak mindenre. Eleinte en is probalkoztam az oszinteseggel,megmondtam,hogy ne haragudj,de nem. Utana mindig megkaptam,hogy mit kepzelek en magamrol,rohadjak mar meg,meg majd csodalkozok,ha nem kapok rendes fiut,hiszen ot a megtestesult tokeletesseget elutasitottam. Ja,meg amugy sem vagyok eleg szep egy nala helyesebb pasihoz.
Amikor ezt mar 5x-6x a fejemhez vagtak,attertem erre a "hetkoznap edzesem van,hetvegen tanulok","most kutyat kell setaltatnom,holnap a nagyszuleimet latogatom meg" stb szovegre. Igy legalabb nem hallgatom egy hetig,hogy mekkora paraszt vagyok,hanem elfelejtodik a dolog.
Nehany fiu egy egyszeru randi elutasitasat is ugy kezeli,mintha valami szakitas lenne. A legextremebb eset az volt,hogy adtam egy eselyt a fiunak,randiztunk kb ketszer. Utana rajottem,hogy megsem az igazi,meg is mondtam neki(finoman,de oszinten). Ez volt februarban,azota is visszahallom,hogy ezen problemazik. A nyaron randizott egy lannyal(akit pont ismerek)es azzal a szoveggel razta le vegul,hogy engem szeret. Wtf,alig ismer.
Ne haragudj,picit elkalandoztam,de talan kaptal valaszt a kerdesedre.
Kicsit gondolkodj kérdező...
Szakított rád időt abból a kevésből? Nem.
Igent mondott amúgy? Nem.
Megbeszéltétek, mikor mentek valahova? Nem.
Innentől neked mi nem egyértelmű még? Nyugodtan próbálkozhatsz többször, magadat nyugtatgatva, hogy végülis nemet se mondott, de aztán ne sírd tele a gyakorit, hogy milyenek a lányok...
Majd idővel megtanulod kezelni ezt is.
Amennyiben nem tud eldöntendő választ adni, és nagyon szimpatikus a leányzó én még megszoktam próbálni még egyszer, ha ekkor is sablon szöveggel jön, mint pl.: jó lenne, majd, valamikor stb.. az itt már nyugodtan burkolt nemnek veheted. Az esetek többségénél nem fogják meggondolni magukat. Illetve vedd azt is figyelembe, hogy amíg tovább próbálkozol azzal is csak egócskáját növeled, erre meg szükségük van. :)
De most miért kell általánositani?
De tényleg. Mintha a fiukat annyira meg lehetne érteni. Se a lányokat se a fiukat nem lehet megérteni.
És nem minden lány olyan. Én ha nem szeretnék egy sráctól semmit akkor megmondom neki szépen.
Amugy meg ha megmondaná a lányoknak a többsége hogy nem akkor meg az lenne a baj. Na mindegy.
Ennél a pár sornál azért ez lényegesen összetettebb dolog mint elsőre tűnik, de ez most mindegy is a kérdés szempontjából.
Nem mondott igent mert:
A) vagy nem akar megbántani vele ahogy az előbb fejtegették
B) neki is pont olyan képlékeny az időbeosztása mint nekem, így nem biztos hogy nemmel válaszolna.
Ha neked az olyan válaszok mint pl.: "jó lenne, még megbeszéljük" meg a "bármikor van kedvem elmenni valahova, de kevés az időm" kifejezések egyértelműen elutasítást jelentenek, akkor kérlek oszd meg velünk ezt az értelmező adatbázist, sokunknak megkönnyítenéd vele az életünket.
Én nem ismerem azt a csajt aki ezt irta neked ez által nem is tudom megmondani hogy ezzel mire gondolt vagy mit akar. Ha ismerném akkor meg tudnám mondani.
Mindenki máshogy értelmezi amugy és hát ja.
Én ha az elsőt irtam volna valakinek az nálam ugymond jót jelentene. A második az nálam nem annyira jelentene jót.
De azt nem tudom hogy ő ezzel hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!