Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondják ki a lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondják ki a lányok kerek perec, hogy nem?

Figyelt kérdés

Nem értem mi a jó abban, ha nem tudják/tudjátok kimondani egy randira invitálásnál, hogy "köszi, de nem". Igazából nem lenne túl nehéz, és legalább le lenne tudva, nem kéne pár nap múlva visszatérni a kérdésre, aminek 90% hogy elutasítás a vége. Ezek a "bármikor van kedvem elmenni valahova, de kevés az időm", meg "jó lenne de ezt még megbeszéljük" engem speciel az őrületbe tudnak kergetni. Miért jó ez nektek? Nem lenne egyszerűbb rögtön elintézni? Ha valaki komolyan gondolja az egészet, úgyis megpróbálja még párszor elhívni a leányzót az első elutasítás ellenére is, a küzdőszellem azért még él bennünk...

No offense, csak szeretnék valami racionális magyarázatot kapni.

2016. szept. 24. 23:16
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem, nekem is mindig amikor el akartam valahova hívni őket mindig az volt, hogy "majd még meglátom hogy mikor lesz jó" "a hétköznapok nem jók" "a hétvége nem jó" aztán ha netán meg is beszéltünk valamit, mindig közbejött valami "véletlen" , hol családi összejövetel, hol túl sok tanulnivaló (kamuk tömkelege)

És tényleg gáz, mert ha érdeklődnének, akkor már alig várnának egy találkozót... de ehelyett csak folyamatosan kamuznak...

2016. szept. 24. 23:28
 2/36 anonim ***** válasza:
87%
Lányoknak van egy ilyen kódolt nyelvük. Azért próbálnak így lerázni egy srácot, hogy ne legyenek annyira bunkók, mert így legalább ott van a "mennék, de nem tudok" dolog, tehát valamennyire emberszámba vesz:D Ez neki is jobb, illetve azért szerintem számunkra is egy jobb feelinget ad, mintha a képünkbe nyomná, hogy nem. Persze én is amellett vagyok, hogy ha valamire nemet értenek, akkor azt tudatniuk kéne konkrétabban, mert így összezavarnak minket, de csak azért csinálják ezt, hogy mindenkinek jobb legyen.
2016. szept. 24. 23:28
 3/36 anonim válasza:
81%
Nem akarnak megbántani.
2016. szept. 24. 23:35
 4/36 anonim válasza:
47%
Meg különben is arra nevelik őket, hogy ne mondjanak ellent. Ne legyen véleményük, ne legyen akaratuk, ilyesmi. Lánynak lenni szívás.
2016. szept. 24. 23:36
 5/36 anonim ***** válasza:
88%
kövezzetek meg, de egyetértek a hármassal. egyszerűen félnek, hogy nagyon megbántanak vele...
2016. szept. 24. 23:37
 6/36 anonim ***** válasza:
47%
Mert a csajokbol hianyzik a gerinc!azzal jobban megbant hogy ossze vissza hazudik...... Mint hogy meg mondja hogy nem vagy az esetem
2016. szept. 24. 23:41
 7/36 A kérdező kommentje:
De szépen is el lehetne utasítani, nem hinném hogy bunkóság lenne. Nem akarnak megbántani... sokkal jobb hogy adott esetben napokig fogalmam sincs arról, hogy akkor ez most egy diplomatikus nem vagy egy talán. Most egész héten ezen rágódhatok, meg persze azon, hogy akkor most ezek után megkérdezzem-e hogy hogy döntött. Ha megkérdezem akkor nem volt eléggé elutasító --> mindekettőnknek szar, ha nem kérdezem meg --> adott esetben úgy gondolhatja hogy nem érdeklődök komolyan iránta... sakk matt :D
2016. szept. 24. 23:42
 8/36 A kérdező kommentje:

"Meg különben is arra nevelik őket, hogy ne mondjanak ellent. Ne legyen véleményük, ne legyen akaratuk, ilyesmi. Lánynak lenni szívás."

Szerintem ez maximum régen volt így, már nem hinném hogy jellemző. Itt most nem a szélsőségekre gondolok, szerintem egy rendes lánynak van saját véleménye, és igenis ellen tud állni, ha kell.

2016. szept. 24. 23:47
 9/36 anonim ***** válasza:
66%
A csajokban ne keress logikàt mert olyan nincs! Inkàbb keress másik csajt
2016. szept. 24. 23:50
 10/36 A kérdező kommentje:
Majd ha megkaptam a NEM-et! Ha résnyire van nyitva az ajtó, akkor nincs becsukva!
2016. szept. 24. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!