Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondják ki a lányok kerek perec, hogy nem?
Nem értem mi a jó abban, ha nem tudják/tudjátok kimondani egy randira invitálásnál, hogy "köszi, de nem". Igazából nem lenne túl nehéz, és legalább le lenne tudva, nem kéne pár nap múlva visszatérni a kérdésre, aminek 90% hogy elutasítás a vége. Ezek a "bármikor van kedvem elmenni valahova, de kevés az időm", meg "jó lenne de ezt még megbeszéljük" engem speciel az őrületbe tudnak kergetni. Miért jó ez nektek? Nem lenne egyszerűbb rögtön elintézni? Ha valaki komolyan gondolja az egészet, úgyis megpróbálja még párszor elhívni a leányzót az első elutasítás ellenére is, a küzdőszellem azért még él bennünk...
No offense, csak szeretnék valami racionális magyarázatot kapni.
Ezt én sem értem, nekem is mindig amikor el akartam valahova hívni őket mindig az volt, hogy "majd még meglátom hogy mikor lesz jó" "a hétköznapok nem jók" "a hétvége nem jó" aztán ha netán meg is beszéltünk valamit, mindig közbejött valami "véletlen" , hol családi összejövetel, hol túl sok tanulnivaló (kamuk tömkelege)
És tényleg gáz, mert ha érdeklődnének, akkor már alig várnának egy találkozót... de ehelyett csak folyamatosan kamuznak...
"Meg különben is arra nevelik őket, hogy ne mondjanak ellent. Ne legyen véleményük, ne legyen akaratuk, ilyesmi. Lánynak lenni szívás."
Szerintem ez maximum régen volt így, már nem hinném hogy jellemző. Itt most nem a szélsőségekre gondolok, szerintem egy rendes lánynak van saját véleménye, és igenis ellen tud állni, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!