Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel találkoztam, el is hívtam valahova, de csak máskor jó neki. Ezzel nincs is semmi gond. Mikor találkozom vele állandóan szomorú, próbálok mosolyt csalni az arcára, ami néha össze is jön. Mikor köszönök el tőle mindig megölelem. Megbeszéltük, hogy ma csinálunk valamit, (ez még nem a tervezett randi lenne, vacsizni akarom elvinni) de nem jött el. Ráírram facen, hogy szia mikor érsz ide, de csak látta... Pedig vettem neki milkás bonbont is hátha örülne neki. Gondolom így a tervezett randinak is lőttek... Ilyen csúnyán lekoptatott?

2016. szept. 23. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úúú... hát ez nagy szívás... Úgy megsajnáltalak, hogy írtad, vettél neki milkás bonbont, hátha örülne neki, hogy mindjárt bekönnyezek. Talán hirtelen valami fontos dolga akadt, ne fesd egyből az ördögöt a falra, várd, míg esetleg üzen, vagy hívd fel, hogy van-e valami baj (semmiképp se úgy, hogy "MIÉRT NEM JÖTTÉL EL?") várd a válaszát, nem tudom, hogy mikor írtad neki, de egyszer majd csak üzen.
2016. szept. 23. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha valaki veszi a fáradtságot arra, hogy megbeszéljen egy ilyen programot, akkor abban kellene lennie annyinak, hogy legalább felhívja hogy nem megy.
2016. szept. 23. 16:36
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon vegyes érzelmeim vannak. Telószámát meg nem adta meg, azt mondta inkább facebook.........

Nagyon úgy érzem, hogy egyoldalú az egész.

2016. szept. 23. 16:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt csak úgy hozzátenném, hogy repedt lábfejjel mentem le, mert annyira találkozni akartam vele.
2016. szept. 23. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaj! Ez nagyon szomorú! :(

Engem még sosem utasítottak így vissza, úgyhogy nem tudom milyen lehet, de azért elég gonosz volt tőle, ha tényleg azért nem ment el, mert nem kedvel ÚGY... :( És még csak nem is szólt, hogy mondjuk nem ér rá... vagy nem akar tőled semmit és inkább hagyd békén.

Az igazi okot nem tudjuk, de akkor is elég nagy szívatás valakivel találkozgatni meg minden. Akkor inkább mondja el, hogy bocsi, de nem akarok semmit...

De ha megbánás nélkül csinálta, mert nem akar tőled semmit, akkor ne is törődj vele! Sőt! Örülj, hogy így alakult!

Ha pedig megbánta, hogy direkt nem ment el, akkor biztosan bocsánatot kér, persze, ha eléd mer állni. (Én pl. meghalnék a bűntudatban.)

2016. szept. 23. 17:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2016. szept. 23. 18:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Írtam neki, hogy ha nem akar beszélgetni velem akkor csak írja meg és hagyom.

Látta... én nem töröm tovább magam.

2016. szept. 23. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindent megtettél! :)

Ne szomorkodj!

Az is szép dolog, hogy nem akaszkodsz rá és elfogadod a dolgot!

Az ő részéről pedig gonosz dolog volt és még mindig az, ha erre sem ír vissza.

Lesz majd olyan lány, akit tényleg érdemes lesz szeretned! ;)

2016. szept. 26. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!