Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Nagyon vegyes érzelmeim vannak. Telószámát meg nem adta meg, azt mondta inkább facebook.........
Nagyon úgy érzem, hogy egyoldalú az egész.
Jaj! Ez nagyon szomorú! :(
Engem még sosem utasítottak így vissza, úgyhogy nem tudom milyen lehet, de azért elég gonosz volt tőle, ha tényleg azért nem ment el, mert nem kedvel ÚGY... :( És még csak nem is szólt, hogy mondjuk nem ér rá... vagy nem akar tőled semmit és inkább hagyd békén.
Az igazi okot nem tudjuk, de akkor is elég nagy szívatás valakivel találkozgatni meg minden. Akkor inkább mondja el, hogy bocsi, de nem akarok semmit...
De ha megbánás nélkül csinálta, mert nem akar tőled semmit, akkor ne is törődj vele! Sőt! Örülj, hogy így alakult!
Ha pedig megbánta, hogy direkt nem ment el, akkor biztosan bocsánatot kér, persze, ha eléd mer állni. (Én pl. meghalnék a bűntudatban.)
Írtam neki, hogy ha nem akar beszélgetni velem akkor csak írja meg és hagyom.
Látta... én nem töröm tovább magam.
Szerintem mindent megtettél! :)
Ne szomorkodj!
Az is szép dolog, hogy nem akaszkodsz rá és elfogadod a dolgot!
Az ő részéről pedig gonosz dolog volt és még mindig az, ha erre sem ír vissza.
Lesz majd olyan lány, akit tényleg érdemes lesz szeretned! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!