Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiun ne lehessen kiigazodni?
Figyelt kérdés
Az van hogy van egy fiu akivel regen voltam de nem egyutt hanem csak khhm...aztan dobott valamiert..ra par hetre probaltam vissza menni hozza de azt mondta nem kellek neki..ra par hetre ram irt hogy afjak neki egy eselyt mert hianyzok neki.wtf?? Jo adtam mondta talalkozgassunk hogy jobban megismerjen es belem szeressen.jo... talalkozgatunk csok olelesig elmentunk. .de mar par napja alig ha ir..en irtam ra tegnap hogy mivan velunk.erre azt valaszolta meg nrm szerelmes..jo mondom:D es kerdeztem akkor hagyjuk abba?erre o "ezt nem mondtam".dr meg ma se irt se semmi. Tulajdonkeppen akar meg valamit vagy mitcsinaljak?2016. szept. 12. 17:03
1/9 anonim válasza:
"regen voltam de nem egyutt hanem csak khhm" Szóval csak dugtatok?
2/9 A kérdező kommentje:
Ja
2016. szept. 12. 17:06
3/9 anonim válasza:
#2: Nem értem mit vagy meglepődve, dugni jó voltál neki...egyből dobott...aztán hiányoztál...mármint a dugás jó lettél volna neki, aztán most nem volt dugás csak ölelés ezért haragszik mert nem volt több. Esküszöm ha ezt nem érted akkor baj van, naiv vagy. Kihasználna még mindig, ennyi. Semmi komolyabb nem lesz ebből soha.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem.o mondta hogy most csak talalkozgatni akar.aztan meglatjuk mi lesz.sosem volt amugy olyasmi se hogy hazavinne vagy utaljon ra..meg ez a fiu nem hasznalna ki.... tudom
2016. szept. 12. 17:09
5/9 anonim válasza:
Akar még valamit igen, szexet. Mikor hiánya lesz és már nem lesz aki lefeküdjön vele, keresni fog nyugi. Arra fog használni amire eddig. Nem az eszedért szerethet, mert az nem sok.
6/9 A kérdező kommentje:
Meg ha csak meg akarna dugni mar reg megtette volna ott volt ra sokszor a legetoseg
2016. szept. 12. 17:11
7/9 anonim válasza:
"meg ez a fiu nem hasznalna ki.... tudom" Már megtette, kapcsolat nélkül. Jóreggelt.
9/9 anonim válasza:
Szerintem csak nem talal maganak masik lanyt. Addig jo leszel neki, amig nem lesz neki mas. Ha erdekelned, nem igy viselkedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!