Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 12 éves vagyok. Elég félénk....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok. Elég félénk. Sikerült egy lányt elhívnom randira. De rájöttem, hogy nincs annyi zsebpénzem. Hogyan kérjek a szüleimtől?

Figyelt kérdés

2016. aug. 25. 02:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
14%
Legot.Mit akarsz egyebet 12 evesen?
2016. aug. 25. 02:58
 12/34 Palágyi válasza:
Igen mongyuk adj neki egy karkotot vagy nyaklancot , es egy csokit. Mozi után sétáljatok eggyet!
2016. aug. 25. 07:22
 13/34 anonim ***** válasza:

A szüleidnek őszintén mondd el, hogy miért van szükséged több zsebpénzre.

A lánynak vigyél egy tábla csokit. Lehet kapni azokat a Szívből csokikat, választhatsz neki egy kedveset, mint pl. ez: [link]

2016. aug. 25. 08:18
 14/34 anonim válasza:
100%
Ez nagyon édes😄 Bár több olyan fiú lenne, mint te idősebben is. Az alapján, amit mondtál rólatok, szerintem bárminek örülne, ha tőled kapja:) Mit néztek, ha szabad tudni?:D
2016. aug. 25. 08:35
 15/34 anonim válasza:
45%
Hívd el hozzátok és nézzétek együtt a minimaxot ;) :D
2016. aug. 25. 09:35
 16/34 Girgoy ***** válasza:
100%

Mondjuk ha mozira nincs lóvé, akkor a karkötő/nyaklánc se fog valszeg összejönni... :) A virág meg 12 évesen talán túlzás (meg az kicsit macera is, hová rakja otthon, mert annak váza kell, stb.)

Szerintem ha meghívod moziba, az se rossz önmagában. De emellé esetleg egy szív alakú csoki vagy hasonló még talán belefér a kölcsönösszegbe. :)

De tényleg kérjél nyugodtan a szülőktől pénzt, talán még örülni is fognak neki. A heccelődésen meg mindenki átesik, ez ne rettentsen el az udvarlástól, ez egy amolyan mellékhatás egy sokkal jobb dolog mellett. :)

2016. aug. 25. 09:40
 17/34 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a szüleimet. Adtak rá pénzt. Nagyon boldogak voltak :) És még nem tudjuk, hogy mit nézünk meg.
2016. aug. 25. 11:19
 18/34 A kérdező kommentje:
Ma lesz a randi. Nagyon izgulok :) És ha valamit elszúrok?
2016. aug. 25. 12:10
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Awww dehogy szúrod el c: Csak add önmagad, próbálj felszabadult lenni, ne azt lássa rajtad hogy hót ideg vagy. Márcsak azért se mert esélyes hogy ő is ideges, két ideges ember randija meg talán könnyebben fulladhat kínos csöndökbe. Nem kell mindig folyamatosan beszélnetek, de azért arra próbálj majd figyelni hogy a mozi előtti/utáni idő nagyobb része teljen el valahogy, ne csak úgy legyetek. Beszélgessetek c:

Nagyon izgulok, hogy jól menjen! ^^

Majd írd meg milyen volt. :) 16/L

2016. aug. 25. 12:23
 20/34 anonim ***** válasza:
ez cuki !! sok sikert !! majd megírod milyen volt?
2016. aug. 25. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!