Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen lány cuki? ^w^
Figyelt kérdés
17 éves, 164 cm körüli. Szereti az animéket, és pop zene mellett még rock zenét is hallgat. Szereti a macskákat, a kutyákat annyira nem (olyan nagyok :'D). Tud már valamilyen szinten főzni, viszont félős. Privátban csak annak küldök képet, aki 20 év alatti, helyes, és látszik rajta hogy sportol :32016. júl. 29. 16:17
21/30 anonim válasza:
Egyébként először te is kérsz képet róluk, hogy megbizonyosodj vagy elég ha csak azt mondják izmosak és faszán néznek ki? :"D
22/30 anonim válasza:
18-vagyok, ki pontozot le bameg xdd
#21 tőlem kérhet, ha kel neki még a fb-okamat is megadom:D
23/30 anonim válasza:
ohh én aztán nem bánom, csak nyugodtan👏:"D
24/30 anonim válasza:
És ha 40 éves titokban?:0
:"D:"D
25/30 anonim válasza:
Szóval,ha normális testalkata van,de nem izmos akkor már nem érdekel?:D Ha így választottam volna pasit,akkor most nem egy értelmes barátom lenne, hanem egy pasi aki megaláz vaaagy nem lenne pasim,mert ezt akárhogy is nézzük senkinek sem jön be, nem még az izmos, sportos pasiknak sem.:D Ne legyél felszínes és hisztis és akkor cuki leszel:D 17/l
26/30 anonim válasza:
KÉPET!!!
cserébe küldök én is félmeztelent ;)
18F
27/30 anonim válasza:
Nem , cuki egy macska vagy egy kutya vagy bármilyen más állat szokott lenni. Te nem is tudom mi vagy... gyerekes és agyatlan az biztos, a többit meg leírták a többiek.
(Ui.: Zöld kezet adtam azoknak akiket lepontoztál :D :P)
29/30 anonim válasza:
Hagyjuk már h elvágta magát az utolsó mondattal. Nektek pasiknak is az a fontos hogy szép-e a csaj, mert ha már ronda akkor nem kell.
17/l
30/30 anonim válasza:
#29:
De ilyen felszínesen?
Grand Spin voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!