Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen lány cuki? ^w^
Mi meg felpontozzuk egymást. Te semmit nem érsz a többséggel szemben. Meg amúgy se.
Egyébként akkor minek írtad ki a kérdést, ha elvàraz egy választ, és ha valaki nem azt adja (de témához tartozó), lepontozod?
Szakadt utcasarokra való r!b@n€ vagy.
Első olvasásra retardáltnak mondanám, nem cukinak, de mindenkinek mást jelent a szó..
16/F
Hú csajszi kaptad az ívet :"D sokaknak igazuk volt(nem a trágár részre gondolok:) )tényleg felszínes vagy, ne adj ilyen marhaságokra: "helyes és látszik rajta hogy sportol" (ilyet még viccből se szabad kiírni) és a nem ilyen, de normális és aranyos srácokkal mi van? gondolj csak bele ;) szemétség volt a többiekre nézve. Remélem tanultál belőle.
Jah és semmi rossz szándék nincs ebben a pár mondatban, csupán tényállás :)
15/l
Bocsi hogy lányként írok, de szeretem a cuki embereket szóval gondoltam ez az én kérdésem :3 Nos, tévedtem :c Felszínes vagy, hisztis, egy cseppet sem szimpatikus. De még csak intelligens se hogy lehessen valamit értékelni rajtad~
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!