Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Samanta :) kérdése:
Fiúk, nálatok mit jelent ha egy lány képére azt mondjátok hogy cuki?
Figyelt kérdés
Küldök egy fiúnak képet aki nagyon bejön nekem, de amikor azt írja "cukii" akkor igazából mire gondol? Mert én nem cuki szeretnék lenni egy fiúnál, hanem szép:(
Ez akkor azt jelenti hogy csak barátnak max, vagy ez mii?:/
17/L
2015. dec. 21. 20:59
1/13 anonim válasza:
Nálam a cuki és az aranyos szavak többet érnek mint az hogy szép. Nagyon sok lány szép, de nem mind cuki :) Szóval szerintem jót jelent, de ezt így senki nem fogja megmondani, hogy a fiú éppen mire gondolt.
2/13 anonim válasza:
A cuki az olyasmi hogy kis szeretnivaló, azon felül hogy szép :)
3/13 anonim válasza:
Volt mellette vmi emoji? Mert csak az hogy cukii,sok mindent jelenthet.. én akkor írok ilyesmit ha nagyon nagyon aranyos a csaj,de én rakok vmi emot is.. de akkor is lehet ha a srác nem akarja megbántani a csajt..szóóóval,ettől legyél okosabb :D
4/13 A kérdező kommentje:
szerintem elbuktam már akkor mikor azt írta hogy "cuki vagy":( (most néztem meg, ezt írta simán...)
Ez a szó...:( miért léteziik?:/
2015. dec. 21. 21:11
5/13 anonim válasza:
A cuki legalább annyira jót jelent nálam, mint a szép :)
6/13 anonim válasza:
Na várjál elmagyarázom. Olyan ez mint Magyarország és Európa helyzete. Magyarország része Európának -> A szép része a cukinak.
Remélem elég egyértelmű voltam :)
19/F
7/13 anonim válasza:
Szerintem próbáld nem túl kombinálni :) A fiúk sose írnak ilyet ok nélkül. Sőt, egy fiú nem igazán szokott egy lánnyal mindenféle érdeklődés nélkül beszélgetni. Ha ő is szokott keresni téged, akkor mindenképpen jó úton jársz.
8/13 anonim válasza:
Nálam a cuki a "megb*ználak"-al egyenértékű :D
9/13 anonim válasza:
Hát sajnos a cuki nálam nem a szépet jelentené. Aki "úgy" terszik az nálam szép. Szóval jól sejted, ez szerintem rossz jel.
10/13 anonim válasza:
Nálam a cuki=egy aranyos gyönyörű kis naiv szöszi(belsőleg aranyosan naiv és szöszi) akit semmiképp sem csak barátnak szeretnék. Senkire se mondtam még hogy cuki csak a barátnőmre és örülj h nem vagy a fordított esetben nekem jobban rombolja az önbecsülésem ha lecukiznak pedig eddig mindig mondták a barátnőim és ők is velem voltak:D16f So easy itt azon van a lényeg hogy keressen téged érdeklődjön irántad és ne te írj rá mindig ilyen apróságokon nem kell fenn akadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!