Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtak vakrandira.13L. (Többi lent)?
Egy számítógépes játékban talaltunk egymásra, ő 15 éves én 13...aztán megkerestük egymást facebookon (nekem csomó képem van magamról fent neki megy 1 darab és az is 4 éve készült) és 2 hónapja mindennap chatelünk. Tegnap este megkérdezte, hogy taliznék e vele. (Már voltam randin...csak nem "vakon")
Az a baj, hogy 45 km távolság van a lakhelyeink között...mivel engem nem engednek el egyedül Budapestre vonattal (mert ő ott lakik) ezért azt mondta, hogy akkor ő jön ide.
A szüleim valószínüleg nem engednének el... Szóval vagy azt mondom neki, hogy nem megyek, mert nem engednek vagy titokban elmegyek. De rendes, mert azt mondta hogy ha félek akkor nyugodtan jöjjön velem a barátnőm...
Szóval, ti mit gondoltok?
13L
Ha félsz menjen veled a barátnőd?:D Worst supp eune..
13 évesen még doszta korai kiszökdösni meg úgy általában pasizni is.. meg mondjuk az sem tiszta, hogy mit is akartok ti egymástól mert jó esetben nem ugyanazt akarod 13 évesen mint ő 15 évesen..:D
Nem azt mondtam, hogy most akar megbszni.. :D
De pls 15 éves és fiú... bszni akar... a nem túl távoli jövőben. :D
De naiv vagy bazzeg -.-"! Normálisnak érzed magad? És mi van ha valami nőket erőszakoló szatír. Ráadásul titokban, hogy még azt se tudják a szüleid hol vagy, merre mentél, ha tegyük fel bajba kerülsz?!?!
Olvass utána a neten, hogy naponta hány gyerek tűnik el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!