Mit csináljak ha elhívtak egy grill partyra de nem szeretnék elmenni?
de ha lenne kedved csak parázol mert nem ismered mindet, akkor szerintem menj el ha már gondoltak rád és meghívtak,
ilyen alkalmakon lehet a későbbi kapcsolatokat kialakítani ami még felnőtt korodra is megmarad, de ha mindig kimaradsz belőle akkor nagyon egyedül maradsz később.
Ha nem szeretnél menni akkor egy kifogással,hogy utaztok el,jönnek rokonok,te ezt most tudtad meg stb szöveggel lehet kivédeni.
Viszont simán mehetnél,attól, mert senkit nem ismersz :)
Ott majd megismered őket.Pont jó,hogy nem ismered őket. Így szinte bármiről érdeklődhetsz,munkáról,merre lakik,megy-e nyaralni és stb. Igyál meg pár sört vagy vmit,hogy ellazulj.Én sokszor voltam buliba úgy,hogy 1-2 embert ismertem csak. De 2 feles után könnyebben ment az ismerkedést. Idővel pedig rájöttem felesleges ennyire begörcsölni senki nem fog megenni.
Én is eléggé félénk típus vagyok nehezen oldódom,szóval vhol megértelek. Mikor bekerültem az új melóhelyre 2. napon elhívtak meginni egy-két koktélt,meg karaoke-zni. Én kicsit hezitáltam,hogy menjek vagy ne.Tök idegen volt mindenki, pár szót váltottunk,de ennyi. Még a nevüket se tudtam :D
Elmentem, a legerősebb koktélt kértem ki, megittam gyorsba na utána már együtt karaokeztunk(na sok sok idegen ember előtt énekelni a fa hangommal,igen a pia ezt is megoldja :D ) és úgy éreztem,mintha ezer éve ismerném őket. Azóta is tök jó kapcsolatom van a kollégáimmal :)
Házi bulikba is bulik végén sok új ismerősre tettem szert.
Én ezért sose görcsölök túlságosan, inkább iszok,hogy lazuljak és jól érzem magamat ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!