Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz hogy a barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy a barátnőm fogai ferdék?

Figyelt kérdés
2016. júl. 16. 15:12
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
bocs két oldalsó metszőfoga, felsők
2016. júl. 16. 22:04
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ferdék a fogaim. Volt már barátom így is,és egyáltalán nem zavarta. Mert ő nem egy felszínes kis féreg,és azért szeretett belém,mert nem csak a külsőt nézte. És annyira undorító,amit csinálsz,hogy az már fáj. Komolyan megkérted,hogy csináltasson fogszabályzót??? szerinted ez nem esik neki rosszul?? Biztos vagyok benne,hogy ő sem szereti a fogait. De ő ettől egyedi.És abban is biztos vagyok,hogy egy szerethető lány,és sajnálom,hogy pont te vagy a pasija. Nekem is van fogszabályzóm,mert nem szeretem a fogaim. De elárulom neked,Mr.Tökéletes,hogy rohadt nagy szenvedés a fogszabi. És vannak olyan fiúk,akik tudnak értékelni így is,hogy fogszabályzóm van, és úgy is,hogy ferdék a fogaim. Mert nem olyan alpári bunkók,mint te.

A barátnődnek meg üzenem,hogy ne foglalkozzon veled. Bunkó vagy ;)

2016. júl. 17. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!